Συγκλόνισαν οι επικήδειοι για τον Αντώνη, κατέρρευσαν τα αδέλφια του - «Έζησε αθόρυβα αλλά "έφυγε" εκκωφαντικά»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 15:39 Συγκλόνισαν οι επικήδειοι για τον Αντώνη, κατέρρευσαν τα αδέλφια του - «Έζησε αθόρυβα αλλά "έφυγε" εκκωφαντικά»

Σπαραγμός στην κηδεία του Αντώνη Καργιώτη – «Θέλω πίσω τον Αντώνη μου» φώναζε η αδερφή του (pics)

Συντετριμμένα τα εννέα αδέλφια του αδικοχαμένου νεαρού συνοδεύουν τον Αντώνη στην τελευταία του κατοικία

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν σύμφωνα με το neakriti.gr σήμερα Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, στην κηδεία του Αντώνη Καργιώτη, τον άνθρωπο που έριξαν στη θάλασσα μέλη το πληρώματος του πλοίο Blue Horizon την ώρα που επιχειρούσε να επιβιβαστεί με αποτέλεσμα να πνιγεί στο λιμάνι του Πειραιά.

Η σορός του 36χρονου έφτασε, στις 11 περίπου το πρωί, σε λευκό φέρετρο στην εκκλησία όπου τον υποδέχθηκαν συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου.

Λίγο πριν ξεκινήσει η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας ο αδερφός και η αδερφή του Αντώνη δεν άντεξαν την συγκίνηση και κατέρρευσαν μέσα στην εκκλησία, με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ να φτάνουν στο σημείο και να τους δίνουν τις πρώτες βοήθειες.

Τραγική φιγούρα έξω από την εκκλησία η αδερφή του που ήταν απαρηγόρητη αφού δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Αντώνης έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή «Θέλω πίσω τον Αντώνη μου», φώναζε συντετριμμένη.

Φίλοι του ανάρτησαν πανό

Φίλοι του Αντώνη ανάρτησαν πανό έξω από την εκκλησία όπου τελούνταν η εξόδιος ακολουθία ως σύμβολο διαμαρτυρίας για τον άδικο χαμό του.

Στα πανό έγραφαν «Δικαίωμα στη ζωή», «Δικαίωμα στην διαφορετικότητα», «Για τον Αντώνη η ζωή ήταν χαρά, ομόνοια, αγάπη, συνεργασία. Για εμάς τι?».

Ο προαύλιος χώρος της εκκλησία ήταν γεμάτος με δικούς του ανθρώπους που θέλησαν να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη του.

Βουβός ο πόνος στη γειτονία του

Οι γείτονες του στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Νικολάου, ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το καλοκάγαθο αγόρι δεν θα τους ξαναπεί τη φωναχτή του καλημέρα.

Άνθρωποι που επί δεκαετίες τον έβλεπαν να μεγαλώνει ανάμεσά τους, σήμερα με δυσκολία μπορούν να μιλήσουν για το πως νιώθουν για το χαμό του. Ένα χαμό άδικο, στα βαθιά νερά του λιμανιού του Πειραιά που δεν κατάφερε να τα νικήσει.

Στη φτωχή γειτονιά των εργατικών κατοικιών του Αγίου Νικολάου που ο Αντώνης βρήκε την αγάπη, η φιγούρα του δε θα σβήσει όπως λένε ποτέ, όπως και η απογοήτευση για την ελληνική κοινωνία και τέτοια φαινόμενα που μόνο θλίψη και ερωτηματικά καλλιεργούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση