Κόβουν την αλυσίδα της άγκυρας του Fast Ferries Andros που είναι καθηλωμένο έξω από το λιμάνι της Ραφήνας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023 22:17 Κόβουν την αλυσίδα της άγκυρας του Fast Ferries Andros που είναι καθηλωμένο έξω από το λιμάνι της Ραφήνας

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους εκατοντάδες επιβάτες του Fast Feries Andros που έχει μείνει καθηλωμένο από το πρωί του Σαββάτου έξω από το λιμάνι της Ραφήνας.

Μεταξύ των επιβατών επικρατεί μεγάλος εκνευρισμός καθώς στο Fast Feries Andros υπάρχουν ηλικιωμένοι και παιδιά και όλοι είναι κουρασμένοι μετά από 15 ώρες μέσα στο πλοίο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο οι δύτες προσπαθούν να απεγκλωβίσουν την αλυσίδα από την προπέλα και αν δεν υπάρξουν προβλήματα το έργο θα ολοκληρωθεί γύρω στα μεσάνυχτα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση