Έτσι έγινε το μακελειό με τους έξι νεκρούς στη Λούτσα - «Έπεσαν» 22 πυροβολισμοί μεταξύ συμμοριών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 20:25 Έτσι έγινε το μακελειό με τους έξι νεκρούς στη Λούτσα - «Έπεσαν» 22 πυροβολισμοί μεταξύ συμμοριών

Συμπληρώνεται σιγά σιγά το παζλ ενός από τα πιο αιματηρά ξεκαθαρίσματα λογαριασμών που έχει γίνει στη χώρα μας, με τραγικό απολογισμό έξι νεκρούς, όλοι αλβανικής καταγωγής, ύστερα από ανταλλαγή πυροβολισμών στη Λούτσα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του newsit.gr, το αιματηρό περιστατικό στη Λούτσα, επί της οδού Αρίωνος, έγινε σήμερα (11.09.2023) το απόγευμα, σε συνάντηση δυο συμμοριών, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τις διαφορές τους.

Όπως αναφέρουν τα -μέχρι στιγμής- στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το newsit.gr, την ώρα που συναντήθηκαν οι δυο συμμορίες άρχισε η ανταλλαγή πυροβολισμών, έξω από το μπλε Ford με γερμανικές πινακίδες, με τον οδηγό να τρέχει, αλλά να μην προλαβαίνει να μπει στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να πέφτει νεκρός. 

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση