Εύα Καϊλή: Η πρώτη εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μετά την αποφυλάκιση

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 14:12 Εύα Καϊλή: Η πρώτη εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μετά την αποφυλάκιση

Ο δικηγόρος της Καΐλή ισχυρίζεται ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της δεν ανήκουν ούτε στην ίδια, ούτε στον σύντροφό της.

Για πρώτη φορά εμφανίστηκε χθες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο η Εύα Καϊλή μετά από την αποφυλάκισή της σχετικά με την υπόθεση του Qatargate.

«Εξακολουθώ να συλλέγω στοιχεία για την αθωότητά μου» φέρεται να είπε η Ελληνίδα πολιτικός, Εύα Καϊλή στο περιθώριο της επανεμφάνισής της σε ιδιωτική συνάντηση. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Aplha οι συνάδελφοι της Εύας Καϊλή στο Ευρωκοινοβούλιο έσπευσαν να την χαιρετίσουν και να την ρωτήσουν για εκείνη και το παιδί. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Εύα Καϊλή αποθανατίστηκε να κάθεται στα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου μετά το σκάνδαλο του QatarGate, για το οποίο κρατήθηκε σε φυλακή των Βρυξελλών.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, είπε πως «θα μπορούσε να ήταν στην Ελλάδα, αν ήθελε» και πρόσθεσε πως οι σχέσεις της με το παιδί είναι εξαιρετικές αλλά «όταν ξυπνάει το παιδί το πρωί την ρωτάει αν θα είναι εκεί ή θα φύγει«. Σχετικά με ην υπόθεση του Qatargate ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αποκάλυψε πως «για όλα τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της υπάρχουν αποδείξεις οι οποίες προκύπτουν από τη δικογραφία, οι οποίες αναφέρουν πως αυτά τα χρήματα δεν είχαν καμία σχέση με την κα Καϊλή, αλλά δεν ήταν και ιδιοκτησία του συντρόφου της».

Η ευρωβουλευτής συναντήθηκε με τη δημοσιογράφο Αλεξία Τασούλη η οποία έκανε ανάρτηση στο Facebook. «Κουβέντιασα αρκετή ώρα σήμερα με την Ευα Καιλή στο καφέ του Ευρωκοινοβουλίου. Και η αλήθεια είναι ως δημοσιογράφος και γνωρίζοντάς την από τα χρόνια που συνεργαστήκαμε στο mega, ήθελα πολλά να τη ρωτήσω, για τους 4 μήνες της κράτησής της , για την υπόθεση που απασχόλησε με πρωτοσέλιδα ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης αλλά και για το παιδί της», έγραψε συνοδεύοντας την ανάρτησή της η δημοσιογράφος.

Υπενθυμίζεται πως η Εύα Καϊλή προσέφυγε πρόσφατα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για παραβίαση της βουλευτικής της ασυλίας. «Υπάρχουν δυο μορφές παραβίασης της βουλευτικής ασυλίας. Μέσα από τη δικογραφία παρατηρήθηκε από τους Βέλγους συνάδελφους αλλά και από μένα ότι ενώ ακόμα δεν είχε υπάρξει το γεγονός αυτό με τη βαλίτσα, την παρακολουθούσαν μέσα στο Κοινοβούλιο της Ευρωβουλής, αυτό είναι απαράδεκτο. Υπάρχουν στοιχεία ότι παρακολουθείτο η Εύα Καϊλή πριν αρθεί η ασυλία της και αυτό δημιουργεί τεράστιο νομικό θέμα για τις επόμενες», είχε δηλώσει τότε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση