Μεγάλο «ευχαριστώ» από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στον ΟΠΑΠ για την άμεση ανταπόκριση στη στήριξη των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 15:04 Μεγάλο «ευχαριστώ» από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στον ΟΠΑΠ για την άμεση ανταπόκριση στη στήριξη των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας (O ΟΠΑΠ απέστειλε στις πληγείσες περιοχές 100.000 μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού)

O ΟΠΑΠ συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών και στηρίζει έμπρακτα τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία. Από την πρώτη στιγμή, η εταιρεία βρέθηκε σε επαφή με αρμόδιους φορείς, ώστε να συνδράμει στην κάλυψη επειγουσών αναγκών των πληγέντων. Στο πλαίσιο αυτό, σε συντονισμό με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, ο ΟΠΑΠ απέστειλε στις πληγείσες περιοχές 100.000 μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού.

Σε ανακοίνωσή του, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ευχαρίστησε θερμά τον ΟΠΑΠ για την άμεση ανταπόκρισή του και τη στήριξη των πλημμυροπαθών, αλλά και για τη διαρκή στήριξη και εμπιστοσύνη στο έργο και τις δράσεις του Οργανισμού.


(O ΟΠΑΠ απέστειλε στις πληγείσες περιοχές 100.000 μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού)

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός αναφέρει:

«Την Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απέστειλε 100.000 μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό στις πληγείσες από τις φονικές πλημμύρες περιοχές της Θεσσαλίας.

Η μεγάλη ανθρωπιστική αποστολή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παραδόθηκε σήμερα με επιτυχία στα κατά τόπους Περιφερειακά Τμήματά του και ήδη έχει ξεκινήσει η διανομή στους πολίτες από τους εθελοντές. Συνολικά ο Ε.Ε.Σ. έχει αποστείλει μέχρι στιγμής 300.000 εμφιαλωμένα νερά σε Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα. Παράλληλα, στις αποθήκες του Ε.Ε.Σ. έχουν συγκεντρωθεί από την αγάπη και την αλληλεγγύη του κόσμου περίπου 100 τόνοι τροφίμων για τους ευάλωτους συνανθρώπους μας.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ευχαριστεί θερμά τον ΟΠΑΠ για την άμεση ανταπόκρισή του στο κάλεσμά του, προσφέροντας ευγενική χορηγία 100.000 μπουκαλιών νερού προς ενίσχυση των πλημμυροπαθών της Ελλάδας αλλά και για τη διαρκή στήριξη και εμπιστοσύνη στο έργο και τις δράσεις του Οργανισμού.»


(Εκπρόσωποι του τοπικού δικτύου ΟΠΑΠ της Ρόδου με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του νησιού, Νεκτάριο Φλοσκάκη)

Ο ΟΠΑΠ στο πλευρό της Πολιτικής Προστασίας Ρόδου 

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο ΟΠΑΠ και συνεργάτες του δικτύου του στη Ρόδο προσέφεραν απαραίτητο εξοπλισμό στους εθελοντές πυροσβέστες της Πολιτικής Προστασίας του νησιού, οι οποίοι συνέδραμαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία στην προσπάθεια κατάσβεσης της καταστροφικής πυρκαγιάς του καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα, ο ΟΠΑΠ παρέδωσε 30 μάνικες δασοπυρόσβεσης καθώς και κράνη διασωστών – δασοπυροσβεστών, μάσκα μισού προσώπου 2 φίλτρων και γάντια δασοπυρόσβεσης για όλη την ομάδα των εθελοντών πυροσβεστών της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ρόδου.

Τον εξοπλισμό παρέλαβε ο αντιδήμαρχος κ. Νεκτάριος Φλοσκάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τον ΟΠΑΠ για την ευαισθητοποίηση και την πρωτοβουλία του.


(O ΟΠΑΠ απέστειλε στις πληγείσες περιοχές 100.000 μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση