ΔΕΘ: Αλλάζει η ώρα της συνέντευξης Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 15:46 ΔΕΘ: Αλλάζει η ώρα της συνέντευξης Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη

Αλλάζει η ώρα της συνέντευξης Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.  Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση, η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 12:00, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».  Αρχικά, η συνέντευξη είχε προγραμματιστεί για τις 13.00.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, θα απευθύνει ομιλία στο πλαίσιο της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης». Υπενθυμίζεται ότι η προγραμματισμένη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα εγκαίνια της 87ης ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη είχε αναβληθεί λόγω της θεομηνίας που έπληξε τις περιοχές της Θεσσαλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση