Σταϊκούρας: Αγώνας δρόμου για να ανοίξει η εθνική Αθηνών – Θεσσαλονίκης το Σάββατο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 18:45 Σταϊκούρας: Αγώνας δρόμου για να ανοίξει η εθνική Αθηνών – Θεσσαλονίκης το Σάββατο

«Γίνεται αγώνας δρόμου για να ανοίξει η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης το Σάββατο», δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Χρήστος Σταϊκούρας εκτίμησε ότι η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης θα ανοίξει το πρωί του Σαββάτου από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και την Κυριακή αντίστροφα.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι το κόστος στο σιδηροδρομικό δίκτυο ενδέχεται να φτάσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένου το κόστος των καταστροφών, καθώς και όσες παρεμβάσεις έγιναν μετά το δυστύχημα των Τεμπών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση