Κακοκαιρία «Daniel»: Αυτό είναι το τατουάζ που έχει στο αριστερό του πόδι ο 35χρονος αγνοούμενος Αυστριακός στο Πήλιο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 19:48 Κακοκαιρία «Daniel»: Αυτό είναι το τατουάζ που έχει στο αριστερό του πόδι ο 35χρονος αγνοούμενος Αυστριακός στο Πήλιο

Σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την ταυτοποίηση δύο σορών, ενός άντρα και μιας γυναίκας που βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο Πήλιο - Εξετάζεται αν ανήκουν στο ζευγάρι των αγνοούμενων Αυστριακών

Την ώρα που οι διαδικασίες για την ταυτοποίηση των δυο σορών που έχουν εντοπιστεί τις τελευταίες ημέρες στο Νότιο Πήλιο, η μια στην Παραλία Θεοτόκο την περασμένη Παρασκευή και η άλλη χθες στην Μουρτιά βρίσκονται σε εξέλιξη, ένα τατουάζ κρύβει την δική του αλήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η σορός που εντοπίστηκε χθες στην παραλία Μουρτιά ανήκει σε άνδρα και επάνω της βρέθηκε ένα τατουάζ, όπου οι αρχές γνωρίζουν ότι είχε στο σώμα του και ο 35χρονος Αυστριακός Φιλ, ο οποίος μαζί με την σύζυγο του Μικαέλα αγνοούνται από τις 5 Σεπτεμβρίου, όταν ξέσπασε η κακοκαιρία Daniel.

Για το τατουάζ του, ο 35χρονος ήταν πολύ χαρούμενος από τον Μάιο του 2019 που πήρε την απόφαση να το «χτυπήσει» και να το δείξει για πρώτη φορά στους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram. Το σχέδιο που ήταν μια δική του επιλογή αποκαλύπτει την αδυναμία του στις γάτες και βρίσκεται στην γάμπα του αριστερού του ποδιού. Το τατουάζ διακρίνεται και σε πολλά από τα βίντεο που έχει στην σελίδα του ο Φιλ κάνοντας σκέιτμπορντ.

 
 
tatoo
 

Το συγκεκριμένο άθλημα αποτέλεσε πριν από μερικά χρόνια την αφορμή, ώστε ο 35χρονος να γνωριστεί με την μετέπειτα σύντροφο του, καθώς η Μικαέλα με την οποία παντρεύτηκαν στο Πήλιο στις 24 Αυγούστου έχει υπάρξει πρωταθλήτρια Αυστρίας.

Προς ταυτοποίηση το ζευγάρι των Αυστριακών

 

Προχωρούν οι διαδικασίες για την ταυτοποίηση των δύο σορών που βρέθηκαν στο Νότιο Πήλιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr για τη σορό της γυναίκας έχει σταλεί δείγμα DNA στην ΕΛΑΣ η οποία με τη σειρά της το έστειλε σε συγγενείς της 32χρονης Μικαέλα στην Αυστρία, διαδικασία που θα χρειαστεί περίπου 20 ημέρες ακόμα για να ολοκληρωθεί.

Όσον αφορά τον σύζυγό της, τον 35χρονο Φιλ, οι πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι μολονότι ακόμα δεν έχει γίνει ταυτοποίηση, στη σορό του άνδρα που βρέθηκε στην Μουρτιά εντοπίστηκε ένα τατουάζ που οι αρχές γνωρίζουν ότι είχε και ο 35χρονος Αυστριακός.

mikaela1
filip

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί δύο εβδομάδες πριν τα ίχνη του να χαθούν, στο Πήλιο, έναν αγαπημένο τόπο γι’ αυτούς, τον οποίο η 35χρονη επισκεπτόταν οικογενειακώς από τα παιδικά της χρόνια, έναν τόπο που αγάπησε και ο σύζυγός της και αποφάσισαν εκεί να ενώσουν τις ζωές τους, στην Αργαλαστή.

Όταν ξέσπασε η καταιγίδα Daniel ζευγάρι των Αυστριακών που έμενε στο ίδιο συγκρότημα εξοχικών κατοικιών έφυγε από τα δωμάτια και κατάφερε να σωθεί ανεβαίνοντας στον λόφο της Ξινόβρυσης είχε πει στον Φίλιπ και την Μικαέλα να τους ακολουθήσουν, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν καθώς θεώρησαν πως είναι ασφαλείς μέσα στο σπίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση