Αχτσιόγλου: Προβοκάτσιες τέλος - Κέντρα έχουν εξαπολύσει χυδαίες επιθέσεις εναντίον μου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 13:54 Αχτσιόγλου: Προβοκάτσιες τέλος - Κέντρα έχουν εξαπολύσει χυδαίες επιθέσεις εναντίον μου

Για συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον της έκανε λόγο η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου.

Σε δήλωσή της στην Εφημερίδα των Συντακτών, η Έφη Αχτσιόγλου ανέφερε πως κάποιοι την εμφανίζουν ως υπονομεύτρια του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

«Προβοκάτσιες τέλος. Τους τελευταίους μήνες συγκεκριμένα κέντρα έχουν εξαπολύσει εναντίον μου συκοφαντικές και χυδαίες επιθέσεις. Η λάσπη αυτή κορυφώθηκε τις τελευταίες ώρες πριν τις κάλπες, εμφανίζοντάς με ως δήθεν υπονομεύτρια του Αλέξη Τσίπρα. Την Κυριακή θα πάρουν την απάντησή τους από τους πολίτες, τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά. 

Με αυτήν τη δήλωση, η κ. Αχτσιόγλου απαντά στα δημοσιεύματα που, όπως επισημαίνει η efsyn.gr, διακινούνται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και σύμφωνα με τα οποία ήταν η υπαίτια για την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση