Λιβύη: Είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 27χρονο Γιώργο Βούλγαρη - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 18:31 Λιβύη: Είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 27χρονο Γιώργο Βούλγαρη - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Στο Μουζάκι η κηδεία του Αρχιλοχία της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ, στον οποίο απονεμήθηκε ο βαθμός του Συνταγματάρχη

Σε κλίμα οδύνης αποχαιρετούν το απόγευμα της Τετάρτης συγγενείς και φίλοι τον Γεώργιο Βούλγαρη, ο οποίος έχασε τη ζωή του την Κυριακή, στο τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε στη Λιβύη, με συνέπεια να σκοτωθούν πέντε άτομα της ελληνικής αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στους πλημμυροπαθείς.

Η κηδεία του Αρχιλοχία της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ - στον οποίο απονεμήθηκε ο βαθμός του Συνταγματάρχη - τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μουζακίου, στη γενέτειρα του 27χρονου.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

kideia_livii__1_

kideia_livii__4_

kideia_livii__3_

kideia_livii__2_

Παρόντες στην κηδεία του 27χρονου ήταν ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο πρώην υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης και οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, Αεροπορίας, Στρατού και Ναυτικού. 

kideia_mouzaki

kideia_apostolakis

«Λύγισε» ο πατέρας του 27χρονου - «Ήταν καταπληκτικός...»

«Λύγισε» το πρωί της Τρίτης ο πατέρας του 27χρονου υπαξιωματικού Γιώργου Βούλγαρη που σκοτώθηκε στο δυστύχημα της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη μιλώντας στον ΑΝΤ1 για τον αδικοχαμένο γιο του.
 

 

«Καταπληκτικός ήταν. Ήταν και στο Σουδάν. Τι να σας πω για τη μνήμη του; Ότι έφυγε πρόωρα; Τι άλλο να πω; Έφυγε στα 27 του» είπε με λυγμό στη φωνή του ο πατέρας του 27χρονου.

Όπως τόνισε ο Γιώργος με καταγωγή από το Μουζάκι της Καρδίτσας ήταν «το πιο ήρεμο παιδί. Όχι επειδή ήταν δικός μου. Δεν υπήρχε πιο ήρεμος δεν είχε αντιδικίες ποτέ με κανέναν».

Ερωτηθείς, δε, για τη σχέση του παιδιού του με τις Ένοπλες Δυνάμεις ο πατέρας του 27χρονου είπε ότι «τον Στράτο δεν τον αγαπούσε μόνο, έδινε και την ψυχή του. Ειδικά για αυτό που έκανε, αυτό που ήταν σε αυτό το κομμάτι»

Ο υπαξιωματικός του Στρατού, όπως πρόσθεσε ο πατέρας του, «ήταν παντρεμένος με σύμφωνο συμβίωσης. Παντρεμένος ήταν. Ναι έχει τώρα τρία χρόνια. Αν υπήρχε κάποιο παιδάκι θα ήταν λίγο παρήγορο για μας και θα λέγαμε μεγαλώνουμε με το παιδί του».

Ο αδικοχαμένος Γιώργος είχε και δύο αδελφές, που «είναι και αυτές στο Στρατό και οι δύο» με τον πατέρα του να λέει ότι πρώτη το έμαθε το απόγευμα της Κυριακής η μια κόρη του «επειδή είναι μέσα στο ΓΕΣ κάποιος της είπε από εκει, αλλά μου είπε ότι στην αρχή δεν το είπαν, ότι "έγινε ένα ατύχημα, αλλά να μην αγχώνεσαι", μου λέει. "Μην τρομοκρατείσαι" μου λέει, "δεν είναι κάτι αυτό". Μετά το βράδυ, το άκουσα στις ειδήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση