Μαυρόγατα εισέβαλε στο στούντιο του ΣΚΑΪ: «Δεν είναι καλό μήνυμα για τον ΣΥΡΙΖΑ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 14:19 Μαυρόγατα εισέβαλε στο στούντιο του ΣΚΑΪ: «Δεν είναι καλό μήνυμα για τον ΣΥΡΙΖΑ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας μάλλον απρόσκλητος επισκέπτης εμφανίστηκε στο πλατό του ΣΚΑΪ που είχε προσκεκλημένο τον Νίκο Φίλη.

Μια μαύρη γάτα εισέβαλε στο στούντιο της εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΪ την ώρα που καλεσμένος ήταν ο Νίκος Φίλης.

Μάλιστα ο «επισκέπτης» ανέβηκε στα γραφεία των παρουσιαστών, δίπλα στον Άκη Παυλόπουλο, προκαλώντας την έκπληξή τους. «Βρε καλώς τα παιδιά» είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής.

Από την πλευρά του, ο έτερος παρουσιαστής του «Σήμερα», Δημήτρης Οικονόμου σχολίασε: «Βλέπετε μαύρη γάτα κ. Φίλη, δεν είναι καλό μήνυμα αυτό για τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Νίκος Φίλης τότε απάντησε: «Όλες οι γάτες, μαύρες και άσπρες είναι καλές». Και πρόσθεσε πως το γεγονός ότι η γάτα προτίμησε τον κ. Παυλόπουλο κάτι δείχνει, δηλώνοντας και ότι έχει στο σπίτι του δύο γάτες και έναν σκύλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση