Κολωνάκι: Εντοπίστηκαν σε αποθήκη υποπολυβόλα, τουφέκια και χειροβομβίδες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 18:28 Κολωνάκι: Εντοπίστηκαν σε αποθήκη υποπολυβόλα, τουφέκια και χειροβομβίδες

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από τον εντοπισμό οπλοστασίου στο Κολωνάκι, σε αποθήκη κτιρίου που αναμένεται να στεγάσει τα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορείς, για αποθηκευτικό χώρο διαμερίσματος σε κεντρικό δρόμο της περιοχής, το οποίο αναμένεται να στεγάσει τα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας.

Στο οπλοστάσιο, που βρέθηκε μέσα σε μπαούλα, συμπεριλαμβάνονται γεμιστήρες, 5 καραμπίνες και 500 σφαίρες.

Η ναυτιλιακή είχε αγοράσει την αποθήκη, ωστόσο παραμένει άγνωστο ποιος ήταν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του χώρου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για υπόθεση χαμηλού ερευνητικού ενδιαφέροντος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο οπλοστάσιο βρέθηκαν παλιά τουφέκια τύπου Μ1, τρεις παλιές χειροβομβίδες και φυσίγγια. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για συλλογή, ενώ πρόκειται να γίνει βαλλιστικός έλεγχος.

Το οπλοστάσιο εντόπισαν οι άνθρωποι που φτιάχνουν το χώρο και αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.

Ο οπλισμός που βρέθηκε μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Στο σημείο μετέβη υπάλληλος για να ελέγξει τη στατικότητα του κτιρίου, βρήκε τα όπλα και λοιπά πυρομαχικά υλικά και κάλεσε την αστυνομία. Στο σημείο μετέβη το ΤΕΕΜ και επιλαμβάνεται η Ασφάλεια.

πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση