Ανοίγει η «βεντάλια» των ερευνών για τον αστυνομικό – βιαστή – Ψάχνουν και για άλλα θύματά του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 11:36 Ανοίγει η «βεντάλια» των ερευνών για τον αστυνομικό – βιαστή – Ψάχνουν και για άλλα θύματά του

Σε βάθος χρόνου στρέφουν πλέον τις έρευνες τους οι άνδρες της ΕΛΑΣ που έχουν κληθεί να ρίξουν άπλετο φως στη αποτρόπαια δράση του αστυνομικού που εξέδιδε και βίαζε μια 34χρονη γυναίκα από το Καμερούν για δύο ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν τις τελευταίες ώρες στα γραφεία των Αδιάφθορων της ΕΛΑΣ κι ειδικά μετά  τη σύλληψή του, ο 40χρονος αστυνομικός φέρεται και στο παρελθόν να είχε εκμεταλλευτεί άλλη μία αλλοδαπή.

Πρόκειται για μια γυναίκα από τη Ρουμανία, για την οποία λέγεται ότι την εξέδιδε, ωστόσο ακόμα οι αστυνομικοί δεν έχουν φτάσει στα ίχνη της, προκειμένου να της πάρουν κάποια κατάθεση. Έτσι, οι άνδρες της ΕΛΑΣ έχουν ανοίξει τη «βεντάλια» των ερευνών τους και ψάχνουν το ενδεχόμενο ο 40χρονος να είχε το ρόλο του μαστροπού και σε άλλες περιπτώσεις.     

H υπόθεση με τον αστυνομικό, που τέθηκε σε διαθεσιμότητα, άρχισε να ξεδιπλώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου, όταν στην Εσωτερικές Υποθέσεις των Σωμάτων Ασφαλείας πήγε η 34χρονη Καμερουνέζα και κατήγγειλε ότι τουλάχιστον την τελευταία διετία, ο 40χρονος αστυνομικός την κακοποιούσε και την εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά.   

Όπως ανέφερε η γυναίκα, χρησιμοποιώντας απειλές και σωματική βία, προέβαινε συστηματικά σε βιασμούς της και την εξέδιδε έναντι αμοιβής, παρακρατώντας για τον ίδιο χρηματικά ποσά. Μάλιστα, όπως τόνισε, ο υπαρχιφύλακας εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του και τη εκτέλεση Υπηρεσίας στη συγκεκριμένη περιοχή που εκδιδόταν η καταγγέλλουσα, αρχικά την προσέγγισε, αναφέροντάς της την αναγκαιότητα προστασίας της από τον ίδιο.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση