Σαπουνάδα γέμισε το σιντριβάνι στο Σύνταγμα - Άγνωστος έριξε απορρυπαντικό (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 13:59 Σαπουνάδα γέμισε το σιντριβάνι στο Σύνταγμα - Άγνωστος έριξε απορρυπαντικό (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Με ένα απρόσμενο θέαμα ήρθαν σήμερα (05/10) αντιμέτωποι οι πολίτες στην πλατεία Συντάγματος, καθώς το σιντριβάνι γέμισε… σαπουνάδα επειδή άγνωστος έριξε απορρυπαντικό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του enikos.gr, το περιστατικό με τις σαπουνάδες να βγαίνουν από το σιντριβάνι που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Συντάγματος, σημειώθηκε περίπου στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης και όπως είναι λογικό τράβηξε τα βλέμματα, με τους περαστικούς να βγάζουν φωτογραφίες.

Αυτή δεν είναι, ωστόσο, η πρώτη φορά που βγάζει αφρούς το σιντριβάνι. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί πολλές φορές και στο παρελθόν όταν άγνωστοι είχαν ρίξει μέσα υγρό απορρυπαντικό πιάτων.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση