Πατέρας 13χρονης: «Τον πατέρα του παιδιού θα τον κάνω εγώ, ο παππούς»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 16:13 Πατέρας 13χρονης: «Τον πατέρα του παιδιού θα τον κάνω εγώ, ο παππούς»

«Τον πατέρα του παιδιού θα τον κάνω εγώ, ο παππούς» είπε ο πατέρας της 13χρονης, η οποία γέννησε στην τουαλέτα ενός νοσοκομείου, χωρίς να γνωρίζει η ίδια ή η οικογένειά της ότι είναι έγκυος. Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο παιδίατρος που εξέτασε την ανήλικη στο νοσοκομείο δεν αντιλήφθηκε πως η μαθήτρια της 1ης γυμνασίου είναι έγκυος.

Ο πατέρας του κοριτσιού μίλησε σήμερα στον Alpha. Όπως εξήγησε, η κόρη του «είναι μια χαρά αυτή τη στιγμή. Αν είχαμε αντιληφθεί κάτι θα το πηγαίναμε να γεννήσει σε ένα σοβαρό νοσοκομείο. Το μωρό είναι πάρα πολύ καλά. Θα βγούνε αύριο».

«Το μάθαμε την ώρα που γέννησε. Σοκαριστήκαμε, παιδί μας είναι, ούτε το μαλώσαμε. Τον πατέρα του παιδιού θα τον κάνω εγώ, ο παππούς. Θέλω να το μεγαλώσω εγώ το εγγονάκι μου, να πάει το παιδί μου σχολείο. Έχω μεγαλώσει τέσσερα παιδιά, ξέρουμε πώς να το μεγαλώσουμε» είπε στη συνέχεια ο πατέρας της 13χρονης.

Εξήγησε ότι στο νοσοκομείο όπου γέννησε η κόρη του, «χάσανε τον κόσμο όλο και οι γιατροί και οι νοσοκόμες, έπεσαν όλοι πάνω της», ενώ σε ερώτηση πώς δεν είχαν αντιληφθεί ότι το κοριτσάκι είναι έγκυος, είπε ότι «είχε παχύνει λίγο, η κοιλιά της δεν φαινόταν τόσο».

Την άποψή του για το περιστατικό εξέφρασε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, μιλώντας στην ίδια εκπομπή.

«Αν “το ρίξουμε” στους γιατρούς δεν θα δούμε το πραγματικό πρόβλημα, ότι κανένας μέσα στην οικογένεια δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα. Αν το ρίξουμε στους γιατρούς τότε θα περάσουμε τελείως επιφανειακά ότι μέσα στην ελληνική οικογένεια συμβαίνουν αυτά», είπε, μεταξύ άλλων ο κ. Σούρας.

Πηγή: Alpha

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση