Αιχμηρό μήνυμα Αποστολάκη στους διαφωνούντες εντός του ΣΥΡΙΖΑ: «Nα καταλάβουν ότι υπάρχει καινούργιος αρχηγός, τελείωσε αυτό»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 11:17 Αιχμηρό μήνυμα Αποστολάκη στους διαφωνούντες εντός του ΣΥΡΙΖΑ: «Nα καταλάβουν ότι υπάρχει καινούργιος αρχηγός, τελείωσε αυτό»

Μιλώντας σήμερα (6.10.2023) στην ΕΡΤ, ο πρώην ΥΠΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, εκ των κυριότερων υποστηρικτών του Στέφανου Κασσελάκη εντός του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα στο κόμμα. 

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης απέστειλε αιχμηρό μήνυμα προς τα στελέχη που ασκούν αντιπολίτευση στον Στέφανο Κασσελάκη και παράλληλα εκτίμησε ότι, μόλις ξεκινήσουν οι διαδικασίες και αρχίζει να δουλεύει το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τότε τα πράγματα θα μπουν σε μια σειρά.

«Ο καθένας έχει ευθύνη για αυτά που κάνει και για αυτά που λέει. Θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό να υπάρχουν αναστολές και αντιδράσεις. Δεν θεωρώ όμως ότι είναι φυσιολογικό να ξεκινήσει ένας πόλεμος ο οποίος δεν έχει και κανένα νόημα. Θεωρώ ότι ο χρόνος είναι κάτι το οποίο θα λειτουργήσει θετικά και ας δούμε λίγο και το πώς θα κινηθεί ο κ. Κασσελάκης από δω και στο εξής. Αν όλο αυτό θα το κουμαντάρει με τον κατάλληλο τρόπο και αν η ομάδα που έχει επιλεγεί θα δώσει το αποτέλεσμα που αναμένεται».

Ο ίδιος δηλώνει αισιόδοξος καθώς όπως είπε δεν υπάρχουν περιθώρια να κοιτάνε τα στελέχη τις προσωπικές τους επιδιώξεις. «Ο στόχος είναι να λειτουργήσει το κόμμα αποτελεσματικά και να αρχίσει να γίνεται παραγωγή πολιτικής και προτάσεις για τις λύσεις», πρόσθεσε ο κ. Αποστολάκης.

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να φύγουν κάποια στελέχη που διαφωνούν ανέφερε ότι είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο. «Η Αριστερά μας έχει συνηθίσει σε τέτοια θέματα. Καλό θα είναι να μην γίνει. Δεν περισσεύει κανείς. Για όλους υπάρχει δουλειά και όλοι πρέπει να να σταθούν στο καινούργιο αρχηγό, να καταλάβουν ότι υπάρχει καινούργιος αρχηγός. Τελείωσε αυτό», όπως είπε. Όσον αφορά τη μη αναφορά του κ. Κασσελάκη στο ΠΑΣΟΚ ο κ. Αποστολάκης δήλωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ κάνει τη δουλειά του και εμείς τη δική μας».

«Αψύς ο Πολάκης, αλλά έχει δουλέψει για το κόμμα»

Μια ημέρα μετά την ομιλία του νέου προέδρου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος και την αναβάθμιση του Παύλου Πολάκη που προκάλεσε εσωκομματικές αντιδράσεις ο κ. Αποστολάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Κασσελάκης επέλεξε άτομα που μοιράζεται τις ίδιες απόψεις και έχουν τις ίδιες αγωνίες για θέματα που μας απασχολούν. Μπορεί ο τρόπος να είναι διαφορετικός αλλά καταλαβαίνουμε όλοι ότι (σ.σ. o κ. Πολάκης) έχει δουλέψει και είναι καθαρός».

Αναφερόμενος στον Παύλο Πολάκη που ηγείται του συντονισμού της κοινοβουλευτικής ομάδας παραδέχτηκε ότι ο τρόπος συμπεριφοράς του είναι αψύς, αλλά έχει δουλέψει για το κόμμα. Όσον αφορά το γεγονός ότι η αναβάθμισή του από τον κ. Κασσελάκη δεν φέρνει κάτι καινούργιο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο επίτιμος αρχηγός του ΓΕΕΘΑ επισήμανε ότι «οι ιδέες είναι φρέσκες, οι άνθρωποι μπορεί να έχουν μια ιστορία. Ας αφήσουμε αυτή την ομάδα πώς θα λειτουργήσει. Το αποτέλεσμα θα κρίνει το τι θα γίνει».

Παράλληλα, ο κ. Αποστολάκης αποκάλυψε πως ο Κασσελάκης θα πάει φαντάρος τον Νοέμβριο, στον Στρατό Ξηράς. 

«Αριστερός δεν σημαίνει ότι ψάχνεις στα σκουπίδια για να φας»

Σχολιάζοντας δήλωση του κ. Κασσελάκη ότι είναι ευκατάστατος και πιθανότατα δεν χρειάζεται να δουλέψει ξανά, ο κ. Αποστολάκης δήλωσε ότι «αριστερός δεν σημαίνει ότι ψάχνεις στα σκουπίδια για να φας». Σημείωσε, μάλιστα, ότι το γεγονός ότι έχει εξασφαλίσει μια οικονομική άνεση δεν σημαίνει ότι του στερείται το δικαίωμα να είναι αριστερός.

Ερωτηθείς για το Μεταναστευτικό και τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τον φράχτη στον Έβρο, δήλωσε ότι «είναι ένα εργαλείο που βοηθάει, αλλά δεν είναι η λύση του Μεταναστευτικού. Ό,τι έχει γίνει, καλώς έχει γίνει. Έχει βοηθήσει στο Μεταναστευτικό όμως τα θέματα της μετανάστευσης είναι πολλά. Ο φράχτης είναι ένα από αυτά και θεωρώ ότι το έχουμε πάει σε ένα πολύ καλό σημείο. Το να θεωρούμε ότι επειδή φτιάξαμε τον φράχτη λύσαμε το Μεταναστευτικό\, είναι λάθος άποψη».

Κληθείς να μιλήσει για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ. Αποστολάκης παραδέχθηκε ότι η εσωστρέφεια στο κόμμα δεν είχε επιτρέψει να δοθεί η μέγιστη εστίαση, αλλά πλέον ο κ. Κασσελάκης ξεκινάει μια περιοδεία για να στηρίξει τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση