Μπακογιάννης για Μεγάλο Περίπατο: «Η αρχική σύλληψη ήταν σωστή αλλά η υλοποίηση έχει λάθη»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 15:33 Μπακογιάννης για Μεγάλο Περίπατο: «Η αρχική σύλληψη ήταν σωστή αλλά η υλοποίηση έχει λάθη»

Τρεις ημέρες πριν τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, Κώστας Μπακογιάννης και Χάρης Δούκας είχαν μια ήπια συζήτηση στο debate της ΕΡΤ

Κόντρα για τον Μεγάλο Περίπατο ξέσπασε στο στούντιο της ΕΡΤ μεταξύ Κώστα Μπακογιάννη και Χάρη Δούκα στο χθεσινό debate των δύο υποψηφίων δημάρχων της Αθήνα.

","width":136,"height":146}}}

«Η αρχική σύλληψη ήταν σωστή αλλά η υλοποίηση έχει λάθη, αδυναμίες και κενά… Ναι ταλαιπωρήσαμε και εξοργίσαμε… Τώρα το έργο αποζημιώνει, υπάρχουν πολλά δέντρα και υποδομές για ανθρώπους με αναπηρία», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Κώστας Μπακογιάννης.

«Σαν καθηγητής εξοργίζομαι διότι είναι μια απλή διαπλάτυνση», υπογράμμισε από την πλευρά του ο Χάρης Δούκας. «Μάλιστα στο αριστερό του κομμάτι νομίζω ότι έχει -στη διαπλάτυνση που κάνατε – ένα πρόβλημα, η κλίση και δεν είναι προς το δρόμο αλλά προς το υπόλοιπο πεζοδρόμιο και θα δημιουργήσει πρόβλημα».

«Δεν ήταν καπρίτσιο δικό μου», απάντησε στη συνέχεια ο κ. Μπακογιάννης και τόνισε ότι το έργο έγινε έχοντας ως βάση μελέτες.

Σε άλλο σημείο ο Χάρης Δούκας είπε ότι «δεσμεύομαι ότι θα ανοίξει η Βασιλίσσης Όλγας». «Και δεσμεύομαι λοιπόν ότι θα ανοίξει η Βασιλίσσης Όλγας για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να κυκλοφορήσουν λίγο περισσότερο άνετα» τόνισε.

Πηγή: ΕΡΤ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση