Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον κόμβο Αγ. Παρασκευής Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 14:23 Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον κόμβο Αγ. Παρασκευής Λαμίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μικρής διάρκειας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ, με σκοπό την εκτέλεση τεχνικών εργασιών.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 22 Απριλίου από τις 07:30 έως και τις 17:30, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός του αυτοκινητοδρόμου από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αγ. Παρασκευής στο 218ο χλμ. έως και τον Α/Κ Ροδίτσας στο 212ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται με χρήση εναλλακτικής διαδρομής μέσω κατάλληλης προειδοποιητικής σήμανσης.

Ταυτόχρονα, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του αυτοκινητόδρομου στον Α/Κ Αγ. Παρασκευής, στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύσει μείωση κομίστρων στον Μετωπικό Σταθμό Διοδίων Μαυρομαντήλας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση