Κηφισιά: Αποθρασύνθηκαν οι ληστές, μέρα μεσημέρι μπήκαν, έδεσαν και έκλεψαν 72χρονη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 11:37 Κηφισιά: Αποθρασύνθηκαν οι ληστές, μέρα μεσημέρι μπήκαν, έδεσαν και έκλεψαν 72χρονη

Ολοένα και αυξάνεται το αίσθημα ανασφάλειας στην Αθήνα

Εχουν αποθρασυνθεί οι ληστές στην Αττική και μπαίνουν μέρα μεσημέρι δένουν και κλέβουν ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους. Αυτό συνέβη με μία γυναίκα 72 ετών στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς που έπεσε θύμα ληστείας το μεσημέρι της Πέμπτης (12/10).

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 13.30 το μεσημέρι όταν δύο άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν (πιθανόν από την κεντρική θύρα που ήταν ανασφάλιστη) στο διαμέρισμα της 72χρονης και, αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους, αφαίρεσαν 1.200 ευρώ καθώς και κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ.

Στη συνέχεια οι δράστες, κρατώντας ένα μαύρο πιστόλι, ακινητοποίησαν την γυναίκα και της έδεσαν το ένα χέρι με χειροπέδες στην μπαταρία του μπάνιου και αποχώρησαν.

Ένας γείτονας άκουσε την γυναίκα να καλεί σε βοήθεια και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο και ελευθέρωσαν τη γυναίκα, ενώ η έρευνα των Αρχών για το περιστατικό είναι σε εξέλιξη.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση