Δάφνη: Συμμορία 10 ατόμων επιτέθηκε σε δύο 15χρονους -Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023 12:49 Δάφνη: Συμμορία 10 ατόμων επιτέθηκε σε δύο 15χρονους -Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Ομάδα περίπου 10 ατόμων επιτέθηκαν σε δύο 15χρονους, στις 9 το βράδυ της Κυριακής (22/10), στην οδό Ζεύξιδος, στη Δάφνη.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, πρόκειται για ανήλικους και νεαρούς, οι οποίοι εγκλώβισαν τους δύο 15χρονους, τους επιτέθηκαν, τους χτύπησαν και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν από το σημείο. Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα. Τα παιδιά υπέστησαν τραύματα στο κεφάλι ο ένας, και στη μέση ο άλλος, και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού για περίθαλψη και για να υποβληθούν σε εξετάσεις.

Η αστυνομία επιχειρεί με μαρτυρίες και αναζήτηση βιντεοληπτικού υλικού να ταυτοποιήσει και να συλλάβει τους δράστες.

Δείτε το ρεπορτάζ για το περιστατικό στη Δάφνη:

πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση