Πατέρας σκότωσε την κόρη του στη Θεσσαλονίκη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 08:20 Πατέρας σκότωσε την κόρη του στη Θεσσαλονίκη

Ένας 69χρονος στην Θεσσαλονίκη έπνιξε την κόρη του με τα ίδια του τα χέρια - Στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει - Τι είπε ο ίδιος στο γιό του.

Σύμφωνα με τo thesstoday.gr η 42χρονη βρέθηκε νεκρή από τον αδερφό της μέσα στο σπίτι της στις Συκιές Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Τρίτης.

Στη συνεχεία, ο αδερφός πήγε στο σπίτι του πατέρα τους στην περιοχή της Τούμπας, προκειμένου να τον ενημερώσει για το θάνατο της αδερφής του. Εκεί, τον βρήκε τραυματισμένο στην κοιλιακή χώρα από ψαροντούφεκο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πατέρας είπε στον γιο του ότι αυτός σκότωσε την κόρη του, καθώς δεν άντεχε να την βλέπει σε αυτήν την κατάσταση (είχε σκλήρυνση κατά πλάκας όπως αναφέρεται) και στη συνέχεια θέλησε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με ιατροδικαστικές πηγές ο θάνατος της άτυχης γυναίκας ήταν ασφυκτικός. Για το τραγικό περιστατικό έχει ξεκινήσει ήδη η προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ο πατέρας νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση