Υπουργείο Υγείας για Βενιζέλειο Νοσοκομείο: «Κανείς δεν θα σταματήσει την ομαλή λειτουργία του – Θα ληφθούν μέτρα αν χρειαστεί»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 11:04 Υπουργείο Υγείας για Βενιζέλειο Νοσοκομείο: «Κανείς δεν θα σταματήσει την ομαλή λειτουργία του – Θα ληφθούν μέτρα αν χρειαστεί»

«Κανείς και τίποτα δεν θα σταματήσει με τις πράξεις ή τις παραλείψεις του την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου», τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας μετά την παραίτηση του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Το Υπουργείο Υγείας προσθέτει ότι η πλήρης λειτουργία των χειρουργείων στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ξεκινά την 1η Νοεμβρίου, όπως είχε αποφασιστεί και άμεσα προκηρύσσονται, με διαδικασίες fast track, όλες οι θέσεις γιατρών ειδικοτήτων και σημειώνει ότι προτεραιότητα έχει η υγεία των πολιτών του Ηρακλείου και της Κρήτης.

Και καταλήγει: «Το Υπουργείο Υγείας δεν θα διστάσει να λάβει μέτρα στο πλαίσιο του Νόμου προκειμένου όλοι να εκτελούν τα νόμιμα καθήκοντά τους. Την προσωρινή άσκηση καθηκόντων διοίκησης αναλαμβάνει ο Διευθυντής του Χειρουργικού Τομέα, Ευθύμιος Καρακώστας».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση