Απίθανο περιστατικό στο Αγρίνιο: Οδηγός πλακώθηκε με άνδρα που βγήκε από το πορτμπαγκάζ του και στο τέλος έφυγαν μαζί!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 21:30 Απίθανο περιστατικό στο Αγρίνιο: Οδηγός πλακώθηκε με άνδρα που βγήκε από το πορτμπαγκάζ του και στο τέλος έφυγαν μαζί!

Ένα πολύ περίεργο επεισόδιο διαδραματίστηκε στο Αγρίνιο, με τους περαστικούς να μην μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη.

Αίσθηση προκαλεί ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη στο Αγρίνιο. Αρκετοί ήταν αυτοί που είδαν δύο άνδρες, έναν περίπου 25 ετών και έναν κοντά στα 50, να εμπλέκονται σε καβγά, σύμφωνα με το agriniopress.gr.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι όχημα που οδηγούσε ο ένας εκ των δύο σταμάτησε στο δρόμο, ο οδηγός κατέβηκε και λίγα δευτερόλεπτα μετά βγήκε από το… πορτμπαγκάζ ένας άλλος άνδρας. Οι δύο άνδρες να πιάστηκαν στα χέρια για κάποια λεπτά, με τον κόσμο που βρισκόταν εκεί να μένει άναυδος από το περίεργο σκηνικό.

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι αφότου ο ένας εκ των δύο τραυματίστηκε ελαφρά, πέφτοντας σε κολονάκι, στο σημείο κλήθηκε ΕΚΑΒ και αστυνομία.

Ωστόσο, οι δύο άνδρες μπήκαν ξανά στο όχημα και έφυγαν από το σημείο, με τον άνδρα που βγήκε από το πορτμπαγκάζ να επιβιβάζεται στα… πίσω καθίσματα αυτή τη φορά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση