Πλατεία Βικτωρίας: «Τον χτύπησα στα χέρια για να του περάσω χειροπέδες» λέει ο αστυνομικός για τη συμπλοκή με διαδηλωτή

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 09:26 Πλατεία Βικτωρίας: «Τον χτύπησα στα χέρια για να του περάσω χειροπέδες» λέει ο αστυνομικός για τη συμπλοκή με διαδηλωτή

Προκαταρκτική εξέταση έχει διαταχθεί από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αντώνη Ελευθεριάνο για το βίντεο με τον ξυλοδαρμό διαδηλωτή που σημειώθηκε στην πλατεία Βικτωρίας κατά την διάρκεια επεισοδίων.

Σύμφωνα με το Star, τα πρώτα λόγια που φέρεται να είπε ο αστυνομικός, είναι πως «χτύπησε μόνο στα χέρια τον διαδηλωτή» προκειμένου, όπως υποστήριξε, να καταφέρει να του περάσει χειροπέδες. Μάλιστα ισχυρίστηκε πως ο διαδηλωτής δεν δήλωσε καν τραυματισμό.

Ανέφερε επίσης στους ανωτέρους του, ότι κάποια στιγμή ο διαδηλωτής προσπάθησε να του πάρει τον εξοπλισμό του. Όλα αυτά βέβαια μένει να διερευνηθούν από την εσωτερική έρευνα της Αστυνομίας.

 

 

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που έχει διαταχθεί από τον εισαγγελέα, αναζητείται βιντεοληπτικό υλικό από το σημείο, αλλά και άλλα στοιχεία για το περιστατικό, ώστε να ταυτοποιηθούν και να διαπιστωθεί σε ποια ομάδα ανήκουν οι αστυνομικοί.

Σημειώνεται πως ο εισαγγελέας θα λάβει υπόψη του και το εσωτερικό πόρισμα της Αστυνομίας.

Πηγές: Star, ANT1

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση