Γεωργιάδης: «Στην πολιτική μόνο χάνεις λεφτά, αν θες να βγάλεις δεν μπαίνεις στην πολιτική» (BINTEO)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 17:17 Γεωργιάδης: «Στην πολιτική μόνο χάνεις λεφτά, αν θες να βγάλεις δεν μπαίνεις στην πολιτική» (BINTEO)

Ο υπουργός Εργασίας αναφέρθηκε και στην πολιτική.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το πρωινό» και μίλησε για την πολιτική, για την οικογένεια και για την καριέρα του.

Ο υπουργός Εργασίας μίλησε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη πλέκοντας για ακόμα μια φορά το εγκώμιό του, ενώ αναφέρθηκε και στο βίντεο στο TikTok του πρωθυπουργού με τον ίδιο.

Ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε αν έχει βγάλει λεφτά από την πολιτική και απάντησε: «Όχι, στην πολιτική μόνο χάνεις. Το ξέρεις, ξέρεις περίπου πώς είναι η πολιτική. Αν θες να βγάλεις λεφτά δεν μπαίνεις στην πολιτική, είναι απλό».

«Δεν θα μείνω για πάντα στην πολιτική, δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου να γερνάω υπουργός», συμπλήρωσε.

«Όταν θα θεωρήσω ότι ο κύκλος μου έχει κλείσει, θα φύγω και δεν θέλω να φύγω γέρος», τόνισε.

Για το αν θα έθετε υποψηφιότητα για αρχηγός κόμματος: «Με ρωτάνε πολλοί και το θεωρώ λάθος αυτό για τον εξής λόγο. Ξέρουμε πραγματικά πόσα χρόνια θα μείνει ακόμα ο Μητσοτάκης; Εμένα, αν ρωτάς την γνώμη μου, πιστεύω πολλά. Δεν υπάρχει λόγος να φύγει ο Μητσοτάκης, έχουμε βρει έναν καλό αρχηγό, έναν καλό πρωθυπουργό. Ε, εντάξει αν βαρεθεί βλέπουμε. Δεν τον βλέπω να βαριέται, την κάνει την δουλειά του με χαρά, μια χαρά είναι. Εγώ είχα ζωή και πριν την πολιτική. Δεν γεννήθηκα πολιτικός», είπε μεταξύ άλλων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση