Γνωστός τράπερ συνελήφθη με κοκαΐνη και πάνω από 2.000 ευρώ στο Πεδίον του Άρεως

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023 18:22 Γνωστός τράπερ συνελήφθη με κοκαΐνη και πάνω από 2.000 ευρώ στο Πεδίον του Άρεως

Συνελήφθη στο Πεδίον του Άρεως γνωστός τράπερ, ο οποίος είχε πάνω του 122 γραμμάρια κοκαΐνη και 2.350 ευρώ.

Ο 27χρονος, αφού απολογήθηκε, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Το βράδυ του Σαββάτου ο τράπερ βρισκόταν με ένα ακόμη άτομο στη συμβολή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Μαυροματαίων, στο Πεδίον του Άρεως.

Πώς έφτασε η Αστυνομία στη σύλληψη του τράπερ στο Πεδίον του Άρεως

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Πεζών Περιπολιών θεώρησαν ύποπτες τις κινήσεις τους και θέλησαν να τους ελέγξουν. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όταν τους πλησίασαν, ο ένας έφυγε τρέχοντας προς τα Εξάρχεια, ενώ -όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί- ο τράπερ πέταξε στο έδαφος μια νάιλον συσκευασία που περιείχε 122 γραμμάρια κοκαΐνης.

Οι εκπρόσωποι των Αρχών τον ακινητοποίησαν και σε σωματική έρευνα που έγινε βρήκαν επάνω του 2.350 ευρώ. Συνελήφθη για την κατοχή της κοκαΐνης, προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, όπου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.

Ο 27χρονος απολογήθηκε ενώπιον των δικαστικών Αρχών και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

πηγή: iefimerida.gr


 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση