Δράκος των Εξαρχείων: Αμετανόητος μπροστά στους αστυνομικούς - "Όταν βγω από τη φυλακή, πάλι για γυναίκες θα ψάχνω"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 20:02 Δράκος των Εξαρχείων: Αμετανόητος μπροστά στους αστυνομικούς - "Όταν βγω από τη φυλακή, πάλι για γυναίκες θα ψάχνω"

Ο νεαρός Σύρος όχι μόνο δεν εμφανίστηκε μετανιωμένος, αλλά παραδέχτηκε πως αν ξαναβγεί από τη φυλακή, πάλι τα ίδια θα κάνει...

Προκλητικός και καθόλου μετανιωμένος εμφανίστηκε στους αστυνομικούς ο 23χρονος "δράκος των Εξαρχείων", μετά τη σύλληψή του στην πλατεία Κάνιγγος.

 
 

Ο νεαρός Σύρος όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη για τα όσα έκανε και προσπάθησε να κάνει, αλλά παραδέχτηκε πως αν ξαναβγεί από τη φυλακή, πάλι τα ίδια θα διαπράξει...

 

"Και που με συλλάβατε; Όταν βγω από τη φυλακή, πάλι για γυναίκες θα ψάχνω. Έχω ορμές και ήθελα να πάω με γυναίκα", φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το Mega.

Στην ερώτηση των αστυνομικών γιατί δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να επιτεθεί μέρα μεσημέρι και σε πολυσύχναστους δρόμους και σημεία, ο δράστης απάντησε ακόμα πιο προκλητικά ότι είχε άνεση, γιατί η αστυνομία δεν έκανε κάτι να τον σταματήσει, αν και μπορούσε.

"Φυσικά και είχα άνεση, φυσικά και ήξερα ότι δεν θα με πιάσετε", φέρεται να είπε, σύμφωνα με όσα ανέφερε η δημοσιογράφος Μίνα Καραμήτρου στο κεντρικό δελτίο του Open. Επίσης, φέρεται να πρόσθεσε ότι "ήμουνα στα χέρια σας τόσες πολλές φορές και όλες τις φορές ήμουν ελεύθερος. Και από εσάς (σ.σ. τους αστυνομικούς), και από τους δικαστές".

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές αρχές έχουν στα χέρια τους και μια 7η καταγγελία. Πρόκειται για μια γυναίκα 31 ετών που κατήγγειλε ότι μέρα μεσημέρι ο Σύρος την ακολούθησε στα στενά της Αθήνας αλλά εξαφανίστηκε καθώς στο σημείο υπήρχε πολύς κόσμος.

Είναι ένας άνθρωπος που ένα χρόνο πριν, τον Αύγουστο του 2022 συλλαμβάνεται και προφυλακίζεται για την απόπειρα βιασμού μιας 75χρονης.

Σε αυτούς τους 12 μήνες η δίκη δεν έγινε ποτέ με αποτέλεσμα να αφεθεί ξανά ελεύθερος με όρους. Όρους που ποτέ δεν τήρησε αλλά ούτε και η Αστυνομία έψαξε να τον βρει, να δει γιατί ο 23χρονος δεν μένει στη δομή της Μαλακάσας και γιατί δεν δίνει το παρών στο Α.Τ. Ωρωπού, ως όφειλε, 3 φορές το μήνα.

Ο 23χρονος κυκλοφορούσε ελεύθερους στους δρόμους της Αθήνας και ορμούσε ανενόχλητος σε γυναίκες όλων των ηλικιών. Ακόμα και όταν συνελήφθη για τα επεισόδια της 17ης Νοεμβρίου είχε αφεθεί ελεύθερος, καθώς ουδέποτε είχε καταγραφεί ως καταζητούμενος.

πηγή: thetoc.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση