Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε την πρώην σύντροφό του έξω από το σχολείο της κόρης τους

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 19:09 Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε την πρώην σύντροφό του έξω από το σχολείο της κόρης τους

Είχε ασκήσει βία και στο παιδί - Ο άντρας κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και εξύβριση

Ποινή φυλάκισης 14 μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε έναν 47χρονο που ξυλοκόπησε την πρώην σύντροφό του έξω από το σχολείο της κόρης τους.

Ο άντρας κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και εξύβριση και του επιβλήθηκε περιοριστικός όρος απαγόρευσης προσέγγισης του θύματος σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

 

Το αδιανόητο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής όταν η 41χρονη γυναίκα πήγε να πάρει το κοριτσάκι τους, επτά ετών, από το Δημητικο σχολείο της Θεσσαλονίκης. Ο πρώην σύζυγος την περίμενε έξω από το σχολείο και μόλις την είδε, της ορμηξε έξω από το προαύλιο.
 

 
 

«Με χτύπησε με μπουνιά στο κεφάλι, μου έβγαλε τη μπλούζα και μόλις με έριξε στο έδαφος συνέχισε να με χτυπάει με κλωτσιές» κατέθεσε στο δικαστήριο το θύμα. Σύμφωνα με την ίδια, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 47χρονος ασκούσε σωματική βία σε βάρος της, ενώ έχει χτυπήσει με μπουνιά και το επτάχρονο κοριτσάκι τους.

«Πριν μια εβδομάδα έγινε άλλο ένα δικαστήριο και καταδικάστηκε σε έναν χρόνο και δύο μήνες φυλάκισης, με αναστολή. Τα περιστατικά είναι συχνά. Δε μπορεί να καταλάβει ότι χωρίσαμε. Μένω προσωρινά αλλού και ψάχνω σπίτι. Πριν δύο εβδομάδες πήρε το παιδί για να στολίσουν δέντρο και το χτύπησε στο κεφάλι» ανέφερε η γυναίκα η οποία ζήτησε από το δικαστήριο να την προστατεύσει.
 

 

«Μέχρι σήμερα πονάω και έχω πρόβλημα» είπε.

 

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και ισχυρίστηκε πως ο νυν σύντροφος της γυναίκας ήταν εκείνος που του επιτέθηκε έξω από το σχολείο.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση