Οικονόμου: «Παραγωγική συνάντηση με Yerlikaya»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 16:48 Οικονόμου: «Παραγωγική συνάντηση με Yerlikaya»

Στο πλαίσιο του 5ου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας και Τουρκίας…

Με τον Υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας, Ali Yerlikaya, συναντήθηκε στο πλαίσιο του 5ου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας και Τουρκίας, στην Αθήνα, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου.

Όπως σημειώνει ο Έλληνας Υπουργός επρόκειτο για μια παραγωγική συνάντηση σύμφωνα και με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Παραγωγική συνάντηση με τους συναδέλφους Υπουργούς Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρη Καιρίδη, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστο Στυλιανίδη και τον Υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας, Ali Yerlikaya στο πλαίσιο του 5ου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας και Τουρκίας, στην Αθήνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση