Θεσσαλονίκη: Τα είχα για φύλακες λέει ο 37χρονος για τα σκυλιά που κατασπάραξαν την 50χρονη - Πώς έγινε η επίθεση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 09:33 Θεσσαλονίκη: Τα είχα για φύλακες λέει ο 37χρονος για τα σκυλιά που κατασπάραξαν την 50χρονη - Πώς έγινε η επίθεση

Η άτυχη γυναίκα έκανε εργασίες στην αυλή της όταν κάποια στιγμή βγήκε έξω να πετάξει κλαδιά - Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται ο ιδιοκτήτης

Το «κατώφλι» του εισαγγελέα θα περάσει σήμερα ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκύλων που επιτέθηκαν και τραυμάτισαν θανάσιμα, το μεσημέρι της Κυριακής, την 50χρονη στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

Εις βάρος του του άντρα, ο οποίος συνελήφθη λίγη ώρα μετά το τραγικό περιστατικό, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια ενώ του επιβλήθηκε και το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο. Εντός της ημέρας αναμένονται και τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής που θα γίνει στη σορό της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είναι σοκαρισμένος από το τραγικό συμβάν και ότι είχε τα τρία μεγαλόσωμα σκυλιά ως «φύλακες» του σπιτιού.

Το περιστατικό «φρίκης» σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, περίπου στις 14.30, σε περιοχή της Νεοχωρούδας. Τα τρία σκυλιά που φέρεται να είναι τσοπανόσκυλα, ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους, πλησίασαν την αυλή του σπιτιού και επιτέθηκαν στην άτυχη γυναίκα, που εκείνη την ώρα έκανε εργασίες στον κήπο και την τραυμάτισαν θανάσιμα.

frikh-thessalonikh-es__2_
frikh-thessalonikh-es__1_

Στο σημείο έφτασαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να διαπιστώνουν τον θάνατό της, ενώ μετά το περιστατικό η αστυνομία συνέλαβε τον ιδιοκτήτη των σκύλων και ξεκίνησε την έρευνα για το περιστατικό.

«Ηταν άγρια σκυλιά»

Όπως ανέφερε στο protothema.gr ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νεοχωρούδας, Χρήστος Σαραμούρτσης, όλη η περιοχή έχει σοκαριστεί από το τραγικό περιστατικό, ενώ η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα δύο παιδιών και ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος που την γνώριζαν οι περισσότεροι κάτοικοι. Μάλιστα, στις τελευταίες εκλογές, ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Πέτρου Αταμιάν.

Μιλώντας για το τραγικό συμβάν, ο πρόεδρος της κοινότητας τόνισε στο protothema.gr ότι η άτυχη γυναίκα «έκανε εργασίες στην αυλή της, κούρευε τα χόρτα και κλάδευε τα δέντρα με συνεργείο. Μάθαμε ότι κάποια στιγμή βγήκε έξω να πετάξει κλαδιά και της επιτέθηκαν τα σκυλιά από το γειτονικό σπίτι. Δεν ξέρουμε αν πήδηξαν τα κάγκελα ή βρήκαν κάποια πόρτα ανοιχτή και μπήκαν στην αυλή. Ήταν άγρια σκυλιά και τα φοβόσουν. Οι εργάτες ίσως φορούσαν ακουστικά για τον θόρυβο και δεν άκουσαν τις φωνές της», ανέφερε.

Η τελευταία ανάρτηση

Η 50χρονη γυναίκα ήταν ένας ιδιαίτερα κοινωνικός άνθρωπος που της άρεσε να προσφέρει και να βοηθά τους συνανθρώπους της, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην μικρή κοινωνία του Ωραιοκάστρου, και όχι μόνο.

Στην τελευταία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μόλις λίγη ώρα πριν βρει τραγικό θάνατο, έγραψε:

«Τη ψυχή σου την ακούς;

 

Τής κάνεις τα χατίρια;
Ή προσπαθείς να την πείσεις ότι κάνει λάθος όταν εξανίσταται;
Ότι πρέπει να μείνει κι ας ουρλιάζει να την κάνει τρέχοντας;
Δεν παραμυθιάζεται η ψυχή. Μην την υποτιμάς...
Είναι η καθαρή σου αλήθεια. Άκουσέ την! »

Φίλοι, γνωστοί και άνθρωποι που γνώριζαν την άτυχη γυναίκα από εχθές γράφουν συγκινητικά λόγια στο προφίλ της και εύχονται "καλό ταξίδι" στην τελευταία της κατοικία.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση