Θεσσαλονίκη: Κωφάλαλος ο κηπουρός που ήταν στο σπίτι της 50χρονης όταν την κατασπάραξαν τα σκυλιά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 11:40 Θεσσαλονίκη: Κωφάλαλος ο κηπουρός που ήταν στο σπίτι της 50χρονης όταν την κατασπάραξαν τα σκυλιά

Μια τραγική λεπτομέρεια βλέπει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε η 50χρονη από την Νεοχωρούδα στην Θεσσαλονίκη πριν βρει φρικτό θάνατο από τα άγρια σκυλιά του γείτονά της που την κατασπάραξαν.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κοινοτάρχης του χωριού, Χρήστος Σαραμούρτης στον ΑΝΤ1, τη συγκεκριμένη στιγμή ένας κηπουρός που βρισκόταν στο κτήμα της άτυχης γυναίκας για αγροτικές εργασίες και ήταν ακουστικά και κωφάλαλος είδε πολύ καθυστερημένα την επίθεση των σκύλων στη γυναίκα, διότι προηγουμένως δεν άκουγε τις εκκλήσεις της για βοήθεια. Μάλιστα και αφού διαπίστωσε τι γινόταν και σοκαρίστηκε, τού στάθηκε και πάλι αδύνατο να φωνάξει γείτονες να παρέμβουν, λόγω της ομιλητικής αναπηρίας του.

Ο άνδρας έκανε προγραμματισμένες εργασίες, συγκεκριμένα μάζευε κλαδιά από το πρόσφατο κλάδεμα του κτήματος και τα τραβούσε δεμένα προς την έξοδο, την οποία άφησε ανοιχτή, με σκοπό να τα εναποθέσει απέναντι από το σπίτι για να τα περισυλλέξει η αρμόδια υπηρεσία.

Ο κοινοτάρχης μίλησε με εξαιρετικά εγκάρδια λόγια για τη συντοπίτισσά του, αναφέροντας ότι ήταν πρωτεργάτης και πρωτοπόρος σε πολλούς συλλόγους, και γενικότερα άνθρωπος της προσφοράς. «Έχω ξαναέρθει αντιμέτωπος με τους συγκεκριμένους σκύλους όταν ήρθαμε με τεχνικό συνεργείο να πραγματοποιήσουμε αλλαγή λαμπτήρα δημοσίου φωτισμού. Γάβγιζαν και γρύλιζαν πάρα πολύ άγρια, σκέφτηκα όμως ότι μιας και λειτουργούν ως φύλακες, αυτό μπορεί να είναι και φυσιολογικό. Δεν έχω λόγια να εκφράσω τη θλίψη μου για τον θάνατο της, συνεχώς βοηθούσε τους πάντες εντός και εκτός του δήμου μας, του Δήμου Ωραιοκάστρου», σημείωσε.

Οι σκύλοι πλέον φυλάσσονται με μέριμνα της κατά τόπον αρμόδιας Περιφερειακής Κτηνιατρικής Υπηρεσίας.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση