Βριλήσσια: Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί ο κομμωτής που είχε κρυμμένες κάμερες στο μαγαζί του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 15:07 Βριλήσσια: Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί ο κομμωτής που είχε κρυμμένες κάμερες στο μαγαζί του

Υποστηρίζει ότι είναι εθισμένος στην πορνογραφία.

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, έλαβε ο κομμωτής στου οποίου το κατάστημα στα Βριλήσσια, αλλά και το σπίτι, βρέθηκαν κρυμμένες κάμερες.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν, είναι για παραβίαση και παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, ενώ ερευνάται αν το υλικό από τις κάμερες, έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο. 

Ο κομμωτής και ιδιοκτήτης γνωστού καταστήματος στα Βριλήσσια συνελήφθη, καθώς έπειτα από καταγγελία, διαπιστώθηκε πως είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες του μαγαζιού και παρακολουθούσε πελάτισσες, αλλά και τις εργαζόμενες. Οι κάμερες μάλιστα, είχαν τοποθετηθεί σε αθέατο σημείο, πίσω από καλωδιώσεις και με μονωτική ταινία.

Έπειτα, σύζυγος του κάλεσε την αστυνομία και στο σπίτι τους, όπου οι αρχές εντόπισαν άλλες δυο μικροσκοπικές κάμερες, στο δωμάτιο της 29χρονης κόρης της γυναίκας από προηγούμενο γάμο και στις τουαλέτες.

Συνολικά οι καταγγελίες για τις κάμερες έχουν φτάσει στις 11, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ενώ ο ίδιος παραδέχτηκε ότι τις τοποθέτησε, ενώ στους αστυνομικούς είπε ότι είναι εθισμένος στην πορνογραφία.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ και Mega

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση