Ραγδαίες εξελίξεις: Βρέθηκε DNA του 16χρονου αδελφού σε φωτοβολίδα και πυρίτιδα στα χέρια του μάνατζερ-τράπερ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 09:16 Ραγδαίες εξελίξεις: Βρέθηκε DNA του 16χρονου αδελφού σε φωτοβολίδα και πυρίτιδα στα χέρια του μάνατζερ-τράπερ

Ανοίγει η βεντάλια των ερευνών όσον αφορά και αλλά πρόσωπα που συμμετείχαν στην αιματηρή επίθεση εναντίον αστυνομικών των ΜΑΤ, έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», στου Ρέντη, στο περιθώριο του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Και αυτό, γιατί φαίνεται να επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που είχαν φτάσει στους αξιωματικούς της αθλητικής βίας, σχετικά με τον 16χρονο αδερφό του 18χρονου κατηγορούμενου που χθες Πέμπτη κρίθηκε προφυλακιστέος, οι οποίες ανέφεραν ότι δεν βρισκόταν μόνο στον χώρο του γηπέδου για να παρακολουθήσει τον αγώνα, αλλά συμμετείχε και στην επίθεση που οδήγησε στον σοβαρότατο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.

Ταυτοποιήθηκε το dna του 16χρονου αδελφού του 18χρονου προφυλακισμένου

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η απάντηση ήρθε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, εκεί όπου φέρεται να ταυτοποιήθηκε το dna του 16χρονου με υλικό που είχε εντοπιστεί σε υπολείμματα ναυτικής φωτοβολίδας, που είχαν εντοπιστεί και είχαν μεταφερθεί στη ΔΕΕ προς εξέταση, χωρίς ωστόσο να έχει αποσαφηνιστεί εάν πρόκειται για την επίμαχη φωτοβολίδα από την οποία τραυματίστηκε ο αστυνομικός.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των εν λόγω πληροφοριών, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., είχαν καλέσει την Τετάρτη, εκ νέου τον ανήλικο στη ΓΑΔΑ για συμπληρωματική κατάθεση, ενώ έπειτα από σχετική εισαγγελική διάταξη λόγω της ηλικίας του, είχε ακολουθήσει και η λήψη dna και αποτυπωμάτων του.

Στο «κάδρο» των ερευνών ο 26χρονος μάνατζερ γνωστού τράπερ

Στο «κάδρο» των ερευνών βρίσκεται μεταξύ άλλων ένα πρόσωπο το οποίο έχει προβληματίσει αρκετά τους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση, λόγω των αντιφάσεων στις καταθέσεις του, αλλά και για μια σειρά άλλων γεγονότων που τον αφορούν.

Πρόκειται για τον 26χρονο μάνατζερ του γνωστού τράπερ, για τον οποίο αστυνομικές πηγές αναφέρουνε πως εντοπίστηκαν ίχνη πυρίτιδας.

Το άλλοθι

Ο 26χρονος, ενώπιον των αστυνομικών, είχε προβάλει άλλοθι σχετικά με το που ήταν την ώρα των επεισοδίων, αναφέροντας πως βρισκόταν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αφού πρώτα είχε περάσει από το γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα για να αφήσει πανό.

Αυτό το άλλοθι φαίνεται να μην επιβεβαιώνεται πλήρως μέσα από την εξέταση του υλικού από τις κάμερες ασφάλειας της επιχείρησης, καθώς εντοπίζεται απόκλιση στους χρόνους που έχει καταθέσει ο ίδιος.

Πρόκειται για ένα άτομο γνώριμο στις Αρχές λόγω της δράσης του, ως οργανωμένος οπαδός, ενώ το όνομά του περιλαμβάνεται σε 3-4 δικογραφίες.

Σχηματίζεται δικογραφία

Φυσικά, ιδιαίτερη σημασία δίνεται στα αποτελέσματα που θα προκύπτουν στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών έτσι ώστε να δρομολογούνται και οι ανάλογες εξελίξεις.

Στη δικογραφία που σχηματίζεται, σύμφωνα με αστυνομικούς που έχουν γνώση των ερευνών, περιλαμβάνονται ήδη κάποια αρκετά άτομα στα οποία, συμπληρώνουν οι ίδιες πηγές, θα προστίθενται και άλλα που θα ταυτοποιούνται από τη ΔΕΕ.

πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση