Σεσημασμένος ο 37χρονος ιδιοκτήτης σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη - Αποκαλυπτικές μαρτυρίες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 18:33 Σεσημασμένος ο 37χρονος ιδιοκτήτης σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη - Αποκαλυπτικές μαρτυρίες

O 37χρονος ιδιοκτήτης σκυλιών, ο οποίος, όπως αποκάλυψε χτες το LIVE NEWS, είχε συλληφθεί τρεις φορές στο παρελθόν ενώ από την Τετάρτη κρίθηκε προφυλακιστέος για τον θάνατο της 50χρονης και οδηγήθηκε στη φυλακή για δεύτερη φορά στη ζωή του.

Κι ενώ σήμερα κατηγορείται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, το 2016 κρίθηκε ένοχος για απόπειρα βιασμού σε βάρος μιας 20χρονης φοιτήτριας.

«Μου επιτέθηκε στις 6 τα ξημερώματα. Ήταν στο ίδιο κλαμπ με έμενα. Με είχε «σταμπάρει» και φεύγοντας με ακολούθησε σε όλη τη διαδρομή μέχρι το σπίτι μου. Πάλεψα μαζί του και στάθηκα τυχερή, γιατί βρέθηκε ένα παιδί εκείνη την ώρα στο σημείο, εκείνος τρομοκρατήθηκε και έφυγε», είπε η 20χρονη.

Η 20χρονη θα αποκαλύψει στο LIVE NEWS πως ο 37χρονος είχε επιτεθεί σε τουλάχιστον 6 κοπέλες πριν από εκείνη. Καμιά τους όμως δεν προχώρησε σε καταγγελία, έκαναν πίσω με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί ελεύθερος.

«Πήγαινε σε διάφορα μπαρ μαζί με έναν φίλο του. Έψαχναν φοιτήτριες, τις «στάμπαραν» και τις ακολουθούσαν. Το λάθος των κοριτσιών ήταν ότι δεν κινήθηκαν νομικά, γιατί στην αρχή απλά τις ακολουθούσε κι έφευγε. Στην συνέχεια όμως προχώρησε και σε απόπειρες βιασμού».

Είναι ενδεικτικό ότι το 2015, σε λιγότερο από μήνα, επιτέθηκε σε δύο κοπέλες. Συγκεκριμένα, στα μέσα Οκτωβρίου αυνανίστηκε μπροστά σε μια φοιτήτρια στην Κομοτηνή και μετά από λίγες μέρες στην Αλεξανδρούπολη παρενόχλησε μια γυναίκα αστυνομικό.

Τρεις μήνες μετά αποπειράθηκε να βιάσει την 20χρονη, εκείνη αμέσως τον κατήγγειλε στις αρχές.

«Για τη δική μου περίπτωση, η εισαγγελέας ήταν ανένδοτη και τον έκρινε προφυλακιστέο. Άλλωστε υπήρξε και υλικό από κάμερες που έδειχνε όλα όσα έκανε. Στη συνέχεια καταδικάστηκε 8 χρόνια και οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών».

Το  «πλούσιο» ποινικό παρελθόν του εκτός από παρενοχλήσεις και απόπειρες βιασμού περιλαμβάνει και μια σύλληψη για απόπειρα κλοπής μοτοσυκλέτας πίσω στο 2010.

Η ζωή μετά την αποφυλάκιση

Όταν αποφυλακίστηκε τον Ιανουάριο του 2019 από τις φυλακές Γρεβενών ο 37χρονος εγκαταστάθηκε στο πατρικό του στην Ορεστιάδα, από όπου και αναγκάστηκε να φύγει κακήν κακώς μόλις τα επιθετικά σκυλιά του επιτέθηκαν σε ένα 15χρονο κορίτσι.

Ο 37χρονος φέρεται το επόμενο διάστημα να έμενε στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης. Κι εκεί τα σκυλιά σύντομα έγιναν ο φόβος και ο τρόμος στη γειτονιά με αποκορύφωμα την δολοφονική επίθεση τους στην 50χρονη γυναίκα.

Τα ρούχα της ήταν γεμάτα τρύπες. Προσπαθούσα να την ξυπνήσω, τα μάτια της όμως ήταν στο κενό. Είχε κομμάτια, κομμάτια, τα χέρια της είχε τρύπες», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Ο δραματικός επίλογος γράφτηκε την Κυριακή όταν τα τρία σκυλιά του 37χρονου βγήκαν από αυτήν την τρύπα, επιτέθηκαν στην 50χρονη Ελισάβετ και την τραυμάτισαν θανάσιμα στην αυλή του σπιτιού της.

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση