Στέφ. Κασσελάκης: «Η ισότητα είναι για όλους»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023 21:50 Στέφ. Κασσελάκης: «Η ισότητα είναι για όλους»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου για το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών στην τεκνοθεσία.

Σχολιάζοντας τη διαφωνία της αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου για την τεκνοθεσία, ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε ότι η ισότητα είναι για όλους, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει αυτήν την ισότητα στο γάμο. Όταν ρωτήθηκε τι θα πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση που η κυβερνητική ρύθμιση δεν προβλέπει τεκνοθεσία, αναρωτήθηκε με νόημα «για τα ετερόφυλα ζευγάρια προβλέπεται τεκνοθεσία;».

Αναφερόμενος στο γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να φέρει τη σχετική ρύθμιση στη Βουλή, επισημαίνοντας τις εσωτερικές, ακροδεξιές αντίθετες φωνές που υπάρχουν στο εσωτερικό της ΝΔ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο κατηγόρησε για αλαζονεία και τον κάλεσε να σταματήσει την πολιτική των pass. «Είναι ο τρόπος που σκέφτεται ένα τζάκι πολιτικής οικογένειας», είπε χαρακτηριστικά για τον κ. Μητσοτάκη.

«Και εγώ τελείωσα το κολέγιο, δεν θυμάμαι να διδάσκουν εκεί τέτοια πράγματα», ανέφερε με νόημα, αναφερόμενος στην πολιτική των επιδομάτων, που ακολουθεί ο πρωθυπουργός.

Επισήμανε, μάλιστα, ένα συγκεκριμένο περιστατικό με τον κ. Μητσοτάκη και την προτροπή του σε έναν υπερήλικα στον Βύρωνα να πάρει το market pass, για να στιγματίσει ακριβώς αυτή την κυβερνητική πρακτική.

Η ευχή στους αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ

Πεπεισμένος για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ επανέλαβε το στρατηγικό στόχο του κόμματος να καταφέρει να αναλάβει και πάλι τη διακυβέρνηση της χώρας.

Μάλιστα σε μία αιχμηρή και με σαφή πολιτικό υπαινιγμό αποστροφή των δηλώσεών του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ευχήθηκε «αντοχή στους αντιπάλους μας».

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Ο κ. Κασσελάκης απέφυγε να δώσει συνέχεια στη σύγκρουση με τα πρώην στελέχη του κόμματος, που συγκρότησαν τη Νέα Αριστερά, λέγοντας ότι όλο αυτό το θέμα ανήκει στο παρελθόν. Σημείωσε, δε, ότι στον ΣΥΡΙΖΑ γράφονται συνεχώς νέα μέλη και το κόμμα δυναμώνει.

 

 

Ο κ. Κασσελάκης ανακοίνωσε ότι θα γίνουν προκριματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου στις ευρωεκλογές. Και εξήγγειλε επίσης ότι πέντε υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές – από τους 15 συνολικά – θα προέλθουν από τη νεολαία του κόμματος και θα υποδειχθούν από την ίδια την οργάνωση.

 

 

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση