Νίκος Χαρδαλιάς: Ορκίστηκε νέος Περιφερειάρχης Αττικής

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 21:23 Νίκος Χαρδαλιάς: Ορκίστηκε νέος Περιφερειάρχης Αττικής

Ορκίστηκε σήμερα στο Λαύριο, ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς. Στην ίδια τελετή ορκίστηκε και το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ο νέος περιφερειάρχης, δε επέλεξε τυχαία το Λαύριο καθώς θέλει να τονίσει ότι σε αυτές τις περιοχές που έχουν ανάγκη σε βασικά έργα υποδομής θα δοθεί και προτεραιότητα. Ο Νίκος Χαρδαλιάς, μεταξύ άλλων περιέγραψε, σύμφωνα με το enikos.gr, τον νέο τρόπο λειτουργίας της περιφέρειας Αττικής, ενώ είπε χαρακτηριστικά “Το στρατηγικό μας όραμα είναι ξεκάθαρο. Μητροπολιτική Αττική! Μια Αττική Ασφαλής, Ανθρώπινη, Βιώσιμη”.

Το «παρών» έδωσαν μέλη της Κυβέρνησης, βουλευτές, δήμαρχοι της Αττικής, περιφερειάρχες, εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών κομμάτων, της στρατιωτικής ηγεσίας και των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και εκπρόσωποι της Εκκλησίας και ειδικότερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος.

Δείτε το βίντεο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση