Ταυτοποιήθηκαν τα άτομα της ομάδας κρούσης για τα επεισόδια στου Ρέντη - Έρχονται νέες συλλήψεις

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 23:48 Ταυτοποιήθηκαν τα άτομα της ομάδας κρούσης για τα επεισόδια στου Ρέντη - Έρχονται νέες συλλήψεις

Yπάρχουν άλλα 15 με 20 άτομα που ήταν στο σημείο των επεισοδίων και λειτουργούσαν ως ομάδα αντιπερισπασμού

Εντατικές είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό των οπαδών που συμμετείχαν στα επεισόδια στου Ρέντη, αποτέλεσμα των οποίων ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Στην ταυτοποίηση 17 ατόμων - σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ - που αποτελούσαν την ομάδα κρούσης, δηλαδή τους χούλιγκαν που έκαναν χρήση φωτοβολίδων και μολότοφ εναντίον των αστυνομικών στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο περιθώριο του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, έξω από το κλειστό γήπεδο του Ρέντη, φέρεται να έχει προχωρήσει η αστυνομία.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχουν άλλα 15 με 20 άτομα που ήταν στο σημείο των επεισοδίων, αλλά λειτουργούσαν ως ομάδα αντιπερισπασμού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά αναμένονται μαζικές συλλήψεις.

Ήδη, φέρονται να έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον πέντε άτομα, τα οποία εμφανίζονται να έχουν αρχηγικό ρόλο στις ομάδες των οπαδών που προκαλούν επεισόδια και άλλες καταστάσεις, εκ των οποίων οι τρεις θεωρείται δεδομένο ότι βρίσκονταν έξω από το κλειστό του Ρέντη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Στο πλαίσιο της εξελισσόμενης έρευνας οι αρμόδιοι αξιωματικοί αναμένεται να καλέσουν για κατάθεση περισσότερα από 100 άτομα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, που έχουν ταυτοποιηθεί ότι βγήκαν από το κλειστό γυμναστήριο στου Ρέντη και συμμετείχαν στα επεισόδια.

Στο στόχαστρο των Αρχών έχει μπει επίσης και η αποθήκη που χρησιμοποιούσαν οι χούλιγκαν για να κρύβουν τον οπλισμό τους καθώς και τα δυο άτομα που φέρεται να είναι οι μόνοι που είχαν κλειδιά, άρα και πιθανόν τον έλεγχο και τον συντονισμό των επιθέσεων.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση