Γέρακας: Συνελήφθη 53χρονη φυγόποινη - Είχε ειδική κρύπτη στο σπίτι της

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 21:08 Γέρακας: Συνελήφθη 53χρονη φυγόποινη - Είχε ειδική κρύπτη στο σπίτι της

Σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης 10 ετών και χρηματική ποινή 56.000 ευρώ

Στη σύλληψη μίας 53χρονης που αναζητούνταν ως φυγόποινη, καθότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης 10 ετών και χρηματική ποινή 56.000 ευρώ, για το αδίκημα της διευκόλυνσης μεταφοράς πολίτη τρίτης χώρας που δεν έχει δικαίωμα εισόδου στο ελληνικό έδαφος, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Ειδικότερα, το μεσημέρι του Σαββάτου (6/1) σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της στον Γέρακα, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, εντοπίστηκε η 53χρονη να έχει κρυφτεί σε αθέατη διαμορφωμένη κρύπτη.

Δείτε βίντεο:

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η 53χρονη, αρχές του 2019, επιχείρησε να διευκολύνει την επιβίβαση αλλοδαπής που στερούνταν των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων σε πλοίο που βρισκόταν στο λιμένα Μυτιλήνης με σκοπό τη μετάβαση της στην ενδοχώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής.
 

 

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας
 

 

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σχεδιάστηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό και σύλληψη 53χρονης ημεδαπής που αναζητούνταν ως φυγόποινη, καθότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης (10) ετών και χρηματική ποινή (56.000) ευρώ, για το αδίκημα της διευκόλυνσης μεταφοράς πολίτη τρίτης χώρας που δεν έχει δικαίωμα εισόδου στο ελληνικό έδαφος.

Μεσημβρινές ώρες της 6-1-2024 σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της στο Γέρακα, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, κατελήφθη η 53χρονη να έχει κρυφτεί σε αθέατη διαμορφωμένη κρύπτη εντός της πολυώροφης οικίας, προκειμένου να αποφύγει τον εντοπισμό της.
 

 

Ειδικότερα, η 53χρονη, αρχές του 2019, επιχείρησε να διευκολύνει την επιβίβαση αλλοδαπής που στερούνταν των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων σε πλοίο που βρισκόταν στο λιμένα Μυτιλήνης με σκοπό τη μετάβαση της στην ενδοχώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση