Χιόνια στην Πάρνηθα - Με αλυσίδες τα αυτοκίνητα, διακοπή κυκλοφορίας από το τελεφερίκ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 17:59 Χιόνια στην Πάρνηθα - Με αλυσίδες τα αυτοκίνητα, διακοπή κυκλοφορίας από το τελεφερίκ

Χιονίζει για τα καλά από το μεσημέρι της Τρίτης στη Πάρνηθα καθώς σε κάποια σημεία είναι απαραίτητες οι αλυσίδες.

Μετά τις 17:00 η αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στην λεωφόρο Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ λόγω του χιονιού και του παγετού.

 

Το βίντεο από το Forecast Weather δείχνει μάλιστα ότι σε κάποια σημεία το έχει στρώσει, ενώ έχουν αρχίσει να εμφανίζονται και προβλήματα με οδηγούς που δεν έχουν αλυσίδες.

Εν τω μεταξύ και σε άλλα σημεία στην ηπειρωτική χώρα, αλλά και σε κάποια νησιά, έχουμε χιονόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες.
 

 

Στη Φλώρινα το θερμόμετρο έδειξε -1 βαθμούς Κέλσιου με χιόνι στους δρόμους της πόλης, ενώ το ίδιο συμβαίνει τη Σαμοθράκη, στην Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση