Μεσολόγγι: Ελεύθερος για το μαχαίρι ο κρεοπώλης αλλά τον ξανάπιασαν για την εξαφάνιση του Μπάμπη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 19:06 Μεσολόγγι: Ελεύθερος για το μαχαίρι ο κρεοπώλης αλλά τον ξανάπιασαν για την εξαφάνιση του Μπάμπη

Σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών με αναστολή καταδικάστηκε πριν από λίγο ο κρεοπώλης στο Μεσολόγγι, για το μαχαίρι που είχε βρεθεί στην κατοχή του. Ωστόσο μόλις ο άνθρωπος -που είδε τελευταίος τον 31 ετών Μπάμπη πριν εξαφανιστεί- αφέθηκε ελεύθερος, τον… ξαναέπιασαν, αυτή τη φορά για την υπόθεση της εξαφάνισης. 

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί έχουν επικεντρωθεί στο πρόσωπο του κρεοπώλη, αναζητώντας απαντήσεις για την εξαφάνιση του 31 ετών Μπάμπη που ακόμα αγνοείται…

Για την ουσία της υπόθεσης, λοιπόν, για το πού μπορεί να βρίσκεται ο Μπάμπης, ο κρεοπώλης φέρεται να είπε τώρα: «Από την ώρα που τον άφησα και για μία ώρα ώσπου να να πάω στο σπίτι μου δε μπορώ να θυμηθώ πού ήμουν και τι έκανα»!

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με αυτά που είπε αρχικά στους αστυνομικούς ο κρεοπώλης, άφησε τον 31 ετών Μπάμπη σε ένα ερημικό σημείο της επαρχιακής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων και έφυγε. Σύμφωνα με τον κρεοπώλη, εκεί στην ερημιά, ο Μπάμπης θα συναντούσε έναν άλλον φίλο του και θα πήγαιναν για κυνήγι.

Ωστόσο, όπως μετέδωσε τη Δευτέρα (8/1/24) το «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου, ο 50χρονος κρεοπώλης, φέρεται να κινήθηκε σε αντίθετη κατεύθυνση από εκείνη που ο ίδιος κατέθεσε στις Αρχές…

Στο πλαίσιο της έρευνας έχουν βρεθεί μια σειρά από βίντεο, τα οποία αναλύουν οι αστυνομικοί για να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Τι δείχνουν τα στοιχεία από την άρση απορρήτου

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα στοιχεία από την άρση απορρήτου για τα κινητά τηλέφωνα, δείχνουν ότι ο εξαφανισμένος άνδρας είχε μια συνομιλία 12 δευτερολέπτων με τον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος άφησε το κινητό του στο σπίτι και πήγε να παραλάβει τον Μπάμπη.

Οι Αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας αλλά και το smartwatch του αγνοούμενου, σε μια προσπάθεια να φτάσουν στην άκρη του νήματος…

Την ίδια ώρα, κανένα σημάδι ζωής του εξαφανισμένου Μπάμπη δεν έχουν φέρει οι έρευνες που γίνονται μετά την εξαφάνισή του, με τους δικούς του ανθρώπους να περιμένουν με αγωνία μια καλή είδηση.

Πηγή: NewsIt

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση