Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Το νέο βίντεο με τον κρεοπώλη που εξετάζει η Αστυνομία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 23:14 Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Το νέο βίντεο με τον κρεοπώλη που εξετάζει η Αστυνομία

Δεν έχει τέλος η αγωνία των συγγενών του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, ο οποίος αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου 2024. Την υπόθεση εξαφάνισης παρακολουθεί το πανελλήνιο με κομμένη την ανάσα… 

Σύμφωνα με το messolonghivoice, η αστυνομία εξετάζει άλλο ένα βίντεο με τον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 31χρονο στο Μεσολόγγι, πριν από την εξαφάνιση του.

Στο βίντεο που εξετάζουν οι αρχές, ο κρεοπώλης βρίσκεται σε σούπερ μάρκετ, όπου ψωνίζει χαρτί κουζίνας.

Νωρίτερα, σήμερα (10.01.2024), έγινε γνωστό πως βρέθηκαν γάντια μιας χρήσης κοντά στο σημείο που άφησε ο κρεοπώλης τον Μπάμπη. Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου, η μητέρα του 31χρονου αγνούμενου ήταν αυτή που βρήκε τα γάντια μέσα σε μία εγκαταλελειμμένη αποθήκη μέσα σε ένα κτήμα.

«Η μητέρα βρήκε τα γάντια σε μία αποθηκούλα που ήταν περιφραγμένη με συρματόπλεγμα, αλλά το συρματόπλεγμα ήταν πεσμένο. Αμέσως καλέστηκε εδώ η ασφάλεια για να έρθουν να τα πάρουν», ανέφερε η αδερφή του στην εκπομπή.

«Κλειδί» στην έρευνα των Αρχών είναι μια καταγραφή στις 20:40 από κάμερα της Ιόνιας Οδού, όπου φαίνεται το αυτοκίνητο του κρεοπώλη να κινείται στην παλιά εθνική οδό. Παρά το γεγονός όμως πως έχει καταγραφεί από τη συγκεκριμένη κάμερα, η επόμενη κάμερα, από την οποία έχει ληφθεί υλικό, εκείνη από βενζινάδικο λίγο πιο κάτω δεν τον εντοπίζει. Οι αστυνομικοί υποθέτουν πως ο κρεοπώλης έχει στρίψει νωρίτερα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση