Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Μεταφέρουν σε μπαούλο το άψυχο σώμα της 41χρονης - Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 19:18 Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Μεταφέρουν σε μπαούλο το άψυχο σώμα της 41χρονης - Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Και νέο βίντεο με τους συλληφθέντες να μεταφέρουν το στρώμα μετά το φονικό

Νέο βίντεο ντοκουμέντο μετά τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που καταγράφει κάμερα ασφαλείας από παρακείμενη επιχείρηση φαίνονται οι δύο άνδρες, ο σύντροφός της άτυχης γυναίκας και ο φίλος του να μεταφέρουν το πτώμα της το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην Καλαμαριά.

Δείτε το βίντεο:

«Τα έκανε όλα ο φίλος μου» λέει ο σύντροφος της 41χρονης

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο δράστες δίνουν τις δικές τους διαφορετικές εκδοχές για το τι συνέβη.

«Δεν έχω καμία συμμετοχή στη δολοφονία, δε γνώριζα τίποτα. Εγώ ήμουν στο σπίτι και κοιμόμουν. Δεν έχω καμία συμμετοχή και προφανώς τα έκανε όλα ο φίλος μου αφού αυτός υπέδειξε και το σημείο που ήταν η σορός» υποστηρίζει ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας που κατηγορείται ότι μαζί με τον συνεργό του διέπραξαν την άγρια δολοφονία στη Θεσσαλονίκη.
 

 

Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του ανακριτή και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν το Σάββατο.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του 39χρονου, Όθωνα Παπαδόπουλο, ο κατηγορούμενος αρνείται την εμπλοκή του στην ανθρωποκτονία, υποστηρίζει ότι δεν είχε καμία συμμετοχή και ότι δε γνώριζε για τον θάνατό της. Στο μεταξύ, ο 39χρονος έχει συνολικά 45 δισκογραφίες εις βάρος του για διάφορες υποθέσεις, μεταξύ αυτών ξυλοδαρμών, ενδοοικογενειακής βίας και κατηγορία για βιασμό της αδελφής του.

Από την πλευρά του ο δεύτερος κατηγορούμενος, 34 ετών, ισχυρίζεται ότι δε γνώριζε τίποτα για την πράξη της ανθρωποκτονίας και ο σκοπός του ήταν εκείνο το βράδυ να ληστέψουν το θύμα. «Δεν είχε άλλο κίνητρο, πόσο μάλλον ανθρωποκτόνο δόλο» τονίζει ο δικηγόρος που τον εκπροσωπεί, Γιώργος Παρηγόρης. «Ο ίδιος συμμετείχε αρχικά στην ακινητοποίηση της γυναίκας και στη συνέχεια, ύστερα από νεύμα του πρώτου κατηγορουμένου, κατευθύνθηκε κάτω όπου παρέμεινε για ένα χρονικό διάστημα. Ύστερα ο πρώτος κατηγορούμενος κατέβηκε από το διαμέρισμα και του ανακοίνωσε ότι η γυναίκα είναι νεκρή".

Ο 34χρονος υποστηρίζει ότι όση ώρα ήταν παρών στο διαμέρισμα η άτυχη γυναίκα ήταν ζωντανή και ακινητοποιημένη, ενώ παραδέχεται ότι συμμετείχε στη διαδικασία της μεταφοράς της σορού στην δασική περιοχή της Θεσσαλονίκης. «Ξεκίνησε με την διαβεβαίωση του 39χρονου ότι η γυναίκα δε θα πάθει τίποτα. Στη συνέχεια, μόλις του ανακοινώθηκε από τον πρώτο κατηγορούμενο ότι η γυναίκα είναι νεκρή ήθελε να σταματήσει αυτήν την πράξη και να πάει στην αστυνομία αλλά ο πρώτος κατηγορούμενος του ανακοίνωσε ότι θα πάθει και αυτός τα ίδια αν δεν τον ακολουθήσει και τον απείλησε» ανέφερε ο δικηγόρος.

Σημειώνεται ότι σε βάρος των δύο κατηγορουμένων ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διακοπή κύησης και ληστεία καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία, όλα κατασυναυτουργία.

Πηγή: protothema.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση