Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Ο καβγάς του με τον κρεοπώλη για τα λεφτά που του χρωστούσε

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 22:58 Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Ο καβγάς του με τον κρεοπώλη για τα λεφτά που του χρωστούσε

Στο κινητό τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη, του τελευταίου ανθρώπου που είδε τον 31χρονο Μπάμπη από το Μεσολόγγι, που αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου, έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες της αστυνομίας. 

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η αστυνομία έχει ανακτήσει συνομιλίες που είχε στα social media ο 31χρονος Μπάμπης από το Μεσολόγγι με τον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος, μάλιστα, τις είχε διαγράψει. Οι συνομιλίες των δύο ανδρών αφορούσαν τα χρήματα που του είχε δανείσει ο αγνοούμενος και τα ζητούσε άμεσα πίσω.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κρεοπώλης φαίνεται να είχε αφήσει στο σπίτι του το κινητό του πριν συναντηθεί με τον 30χρονο. Από την άλλη, το κινητό του αγνοούμενου δεν έχει βρεθεί ακόμα. Οι αρχές έχουν προχωρήσει σε επιχείρηση ανάκτησης δεδομένων από το τηλέφωνο του 30χρονου, ενώ γίνεται και έλεγχος τραπεζικών λογαριασμών 30χρονου.

Το κινητό του 31χρονου έκλεισε στις 23:50 στις 4 Ιανουαρίου. Παρέμεινε, δηλαδή, περίπου 2,5 ώρες ανοιχτό, μετά τον αναφερόμενο χρόνο εξαφάνισής του. Τα δεδομένα αυτά, τα έχουν οι αστυνομικοί από την ιστοσελίδα στο Facebook για το πού βρισκόταν το κινητό εκείνη την ώρα

Η διαδρομή

Η διαδρομή του 50χρονου μελετάται διεξοδικά από τους αστυνομικούς.

Στις 20:20 το βράδυ στις 4ης Ιανουάριου, ο κρεοπώλης παρέλαβε τον αγνοούμενο από το σπίτι του, στον οικισμό του Αγίου Θωμά στο Μεσολόγγι και όπως είπε, τον άφησε 10 λεπτά αργότερα στη διασταύρωση των ΤΕΙ, στη παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων.

Στις 20:40 από κάμερα της Ιόνιας Οδού φαίνεται το αυτοκίνητο του 50χρονου να κινείται στην παλιά εθνική οδό προς Ευηνοχώρι.

Δέκα λεπτά αργότερα το όχημα βγαίνει από τον εθνικό δρόμο και κινείται προς αγροτική περιοχή.

Στις 21.10 το τζιπ του κρεοπώλη επιστρέφει προς το Μεσολογγίο και στις 21:30 ο 50χρονος επιστρέφει στο σπίτι του, αν και η απόσταση με αυτοκίνητο ήταν μόλις 7 λεπτά.

Tο κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ασφαλείας Αττικής βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο Μεσολόγγι δίνοντας νέα βαρύτητα στις έρευνες για τον εντοπισμό του 30χρονου.

Στο εσωτερικό του οχήματος του κρεοπώλη δεν εντοπίστηκαν ίχνη αίματος, όμως, η έρευνα στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών δεν έχει τελειώσει.

Πηγή: NewsIt

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση