Κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις: Συνεδριάζει στις 11:00 το ΚΥΣΕΑ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 09:48 Κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις: Συνεδριάζει στις 11:00 το ΚΥΣΕΑ (φωτο intime)

Υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σήμερα, στις 11 το πρωί θα συνεδριάσει το ΚΥΣΕΑ στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ αναμένεται να αποφασιστεί η νέα ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο να αποχωρεί μετά τη συμπλήρωση 4 ετών θητείας στη θέση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τη θέση του ΓΕΕΘΑ θα αναλάβει ο επικεφαλής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου Δημήτρης Χούπης. 

Επίσης, για τη θέση του νέου Α/ΓΕΝ ακούγεται έντονα το όνομα του Αρχηγού Στόλου Δημήτρη Κατάρα, ενώ για τη θέση του Α/ΓΕΣ αυτό του Δημήτρη Μανωλίδη, αξιωματικός που αυτή την περίοδο είναι επικεφαλής της ΑΣΔΥΣ. Τέλος, για τη θέση του Α/ΓΕΑ ακούγεται έντονα το όνομα του Δημοσθένη Γρηγοριάδη.

Αν και αναμένεται να ακολουθήσεις σχετικές κρίσεις και σε ΕΛΑΣ αλλά και Πυροσβεστικό Σώμα, κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται να γίνει σήμερα.

Με πληροφορίες από Protothema

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση