Διαψεύδει το Πολεμικό Ναυτικό μαζικές αποστρατείες στη φρεγάτα «Ύδρα» λόγω αποστολής στην Ερυθρά Θάλασσα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 20:07 Διαψεύδει το Πολεμικό Ναυτικό μαζικές αποστρατείες στη φρεγάτα «Ύδρα» λόγω αποστολής στην Ερυθρά Θάλασσα

Διαψεύδει το Πολεμικό Ναυτικό φήμες και δημοσιεύματα για μαζικές αποστρατείες προσωπικού στη φρεγάτα «Ύδρα».

Μάλιστα, διευκρινίζει ότι ο αριθμός αιτήσεων αποστρατείας είναι πολύ μικρότερος από σχετικά δημοσιεύματα και επιπλέον δεν συνδέονται με τη συμμετοχή μονάδας του ΠΝ στην αποστολή «PROSPERITY GUARDIAN» στην Ερυθρά Θάλασσα.

Αναλυτικά, σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση από το Πολεμικό Ναυτικό:

«Σας γνωρίζουμε ότι ο αριθμός του προσωπικού της Φρεγάτας ΥΔΡΑ που αιτήθηκε αποστρατεία το πρόσφατο χρονικό διάστημα δεν ανταποκρίνεται στον αριθμό που αναγράφεται στα σχετικά δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο και δεν μπορεί να συνδεθεί με τη συμμετοχή Μονάδας ΠΝ στην αποστολή PROSPERITY GUARDIAN. Ο συνολικός αριθμός αιτήσεων αποστρατείας στελεχών του ΠΝ εντός του 2024 είναι κατά πολύ μικρότερος του αριθμού που αναφέρεται στα κοινωνικά δίκτυα».

πηγή: iefimerida.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση