Μεσολόγγι: Στο μικροσκόπιο τα ονόματα από το τετράδιο του Μπάμπη – Φέρονται να έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις χρυσοθηρίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 20:15 Μεσολόγγι: Στο μικροσκόπιο τα ονόματα από το τετράδιο του Μπάμπη – Φέρονται να έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις χρυσοθηρίας

Την ώρα που οι έρευνες μετά τον εντοπισμό της σορού του Μπάμπη Κούτσικου στην περιοχή Ευαγγελίστριας συνεχίζονται για την ανεύρεση του φονικού όπλου, τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας είναι αποκαλυπτικά για τις συνθήκες θανάτου του 31χρονου από το Μεσολόγγι.

Οι Αρχές όμως, εξετάζουν και το τετράδιο που κρατούσε ο 31χρονος. Ένα σημειωματάριο γεμάτο ονόματα ανθρώπων που φέρεται να τους είχε δανείσει υπέρογκα ποσά.

Μιλώντας στο Mega, o Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» ανέφερε πως «ενδέχεται όλα τα χρήματα που δάνειζε να μην ήταν του ίδιου αλλά αυτό βρίσκεται προς εξέταση. Αυτό που προκύπτει είναι πως υπάρχουν πάρα πολλά ονόματα με ποσά δίπλα ενώ κάποια είναι διαγραμμένα γιατί είχαν επιστραφεί».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «μέσα στα ονόματα υπάρχουν φίλοι ή γνωστοί του Μπάμπη που στο παρελθόν έχει προκύψει πως είχαν εμπλοκή σε ιστορίες χρυσοθηρίας». Όπως είπε ο δημοσιογράφος, οι διωκτικές αρχές έχουν επικεντρωθεί στο να διασυνδέσουν τη διαδρομή από το σπίτι του κρεοπώλη μέχρι τον βάλτο.

«Ο Μπάμπης είχε βάλει προθεσμία για την επιστροφή των χρημάτων και ο κρεοπώλης επειδή δεν τα είχε, του έκανε κάποια δελεαστική προσφορά άλλου τύπου, ωστόσο ο Μπάμπης ήταν δύσπιστος και γι’ αυτό έκανε την αναζήτηση στο Ίντερνετ για τις λίρες. Και γι’ αυτό πήρε και την καραμπίνα μαζί του», είπε ο κ. Αναστασόπουλος.

Επιπλέον, όπως είπε ο δημοσιογράφος, δύο από τα τέσσερα – πέντε ονόματα εξετάζονται εξονυχιστικά.

Πηγή: Enikos

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση