«Καρφιά» Κούγια κατά εισαγγελέα για την Πισπιρίγκου: «Η Τζωρτζίνα δεν ήταν άτυχη – Αν μπορούσε να μιλήσει, θα είχε αποθεώσει την κατηγορούμενη»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 17:22 «Καρφιά» Κούγια κατά εισαγγελέα για την Πισπιρίγκου: «Η Τζωρτζίνα δεν ήταν άτυχη – Αν μπορούσε να μιλήσει, θα είχε αποθεώσει την κατηγορούμενη»

Με ένα βαρύ «κατηγορώ» απαντά στην αγόρευση – καταπέλτη της εισαγγελέως για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ο Αλέξης Κούγιας.

Σχολιάζοντας τα λόγια της εισαγγελέως ότι η μικρή Τζωρτζίνα ήταν άτυχη που είχε μητέρα τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Αλέξης Κούγιας τονίζει ότι η «κατηγορουμένη είναι άτυχη που κληρώθηκαν σε αυτή τη δίκη η κα Εισαγγελέας της έδρας και η κα Πρόεδρος του Δικαστηρίου που επί 13 μήνες δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να προσπαθούν με ερωτήσεις επιπέδου μεσημεριανών εκπομπών να δημιουργήσουν στοιχείαλόγια της».

Πιο αναλυτικά, η δήλωση του κ. Κούγια έχει ως εξής:

«Σήμερα, πληροφορήθηκα από συναδέλφους μου στο Αγρίνιο, όπου παρίσταμαι στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο ως συνήγορος υπεράσπισης, ότι η κα Εισαγγελέας της έδρας στην υπόθεση της Σ.Π. τόλμησε, παρά τις καταθέσεις του Μάνου Δασκαλάκη σε ανύποπτο χρόνο, τα μηνύματα που αντήλλαξαν μεταξύ τους και τις μαρτυρικές καταθέσεις που περιέγραφαν ότι η κατηγορημένη από τότε που γέννησε τα παιδιά της, μέχρι τότε που η Τζωρτζίνα έφυγε από τη ζωή, αφιέρωσε όλη της τη ζωή σε αυτά τα τρία παιδιά και ειδικά μετά την από ιατρικά λάθη τετραπληγία της Τζωρτζίνας αποκλειστικά στο πώς σε συνεργασία με ιατρούς και φυσιοθεραπευτές, μόνη της και χωρίς βοήθεια από κανέναν θα την επαναφέρει σε μια φυσιολογική ζωή, να αναφέρει στο δικαστήριο ότι η αείμνηστη Τζωρτζίνα ήταν άτυχη που είχε μητέρα την κα κατηγορουμένη.

Λυπάμαι ιδιαίτερα που την ατυχέστατη και προσβλητική για την μνήμη της Τζωρτζίνας άποψη την αποδέχτηκε και ένας εκ των συνηγόρων υποστηρίξεως της κατηγορίας.

Επί των ως άνω θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι δεν ήταν η Τζωρτζίνα άτυχη που είχε την κα κατηγορουμένη μητέρα και, αν μπορούσε να μιλήσει από εκεί που βρίσκεται για το τι συνέβη ακριβώς και έχασε τη ζωή της, θα είχε αποθεώσει την κα κατηγορουμένη για τα όσα έκανε, για να την κρατήσει στη ζωή, αλλά δυστυχώς η κα κατηγορουμένη είναι άτυχη που κληρώθηκαν σε αυτή τη δίκη η κα Εισαγγελέας της έδρας και η κα Πρόεδρος του Δικαστηρίου που επί 13 μήνες δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να προσπαθούν με ερωτήσεις επιπέδου μεσημεριανών εκπομπών να δημιουργήσουν στοιχεία, όχι για να δικαστεί δίκαια η κα κατηγορουμένη, αλλά για να καταδικαστεί άδικα».

Πηγή: newsit.gr

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση