«Μαμά πήγαν να με βιάσουν» – Συγκλονιστική μαρτυρία για τον «δράκο των ασανσέρ»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 19:44 «Μαμά πήγαν να με βιάσουν» – Συγκλονιστική μαρτυρία για τον «δράκο των ασανσέρ»

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του «δράκου των ασανσέρ», ο οποίος επιτέθηκε σε δύο μαθήτριες στον Άγιο Παντελεήμονα. 

Η μητέρα 14χρονης μαθήτριας στον Άγιο Παντελεήμονα περιέγραψε στην εκπομπή «Live News» τις στιγμές τρόμου που έζησε η κόρης της την περασμένη Κυριακή, όταν ο «δράκος» της επιτέθηκε στο ασανσέρ της πολυκατοικίας που μένει και προσπάθησε να τη βιάσει.

«Το έχουμε δηλώσει στην αστυνομία, έχουμε δώσει καταθέσεις. Ήταν Κυριακή 5 η ώρα, καθώς ανέβηκα πάνω στο σπίτι και ετοίμαζα τραπέζι. Μου λέει “μαμά να πάω να πάρω ένα σαμπουάν;” και της λέω “ναι παιδί μου, πήγαινε” και φεύγει το παιδί».

«Μόλις έσβησαν τα φώτα του ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος. Η ανήλικη άρχισε να φωνάζει και ο δράστης με το δεξί του χέρι, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την τραβήξει έξω από το ασανσέρ. Η ανήλικη κατάφερε να διαφύγει προς την οικία της», προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας.

«Σε χρόνο μηδέν έγιναν  όλα. Την ώρα εκείνη λοιπόν που πάει και έρχεται το παιδί, τώρα ακριβώς ώρες δεν θυμάμαι, καθώς γυρνούσε, ακούω φωνή στην πολυκατοικία. Μετά άρχισε το παιδί να ουρλιάζει. Και ακούω το ουρλιαχτό, ένα ουρλιαχτό πολύ δυνατό, και λέω στον άντρα μου “το παιδί”».

Οι γονείς της μικρής τρέχουν προς την εξώπορτα του σπιτιού και βλέπουν το παιδί τους να επιστρέφει.

«Την ώρα που είπα, “το παιδί”, το ασανσέρ ανέβαινε πάνω. Έρχεται το παιδί με φοβία και μου χτυπάει την πόρτα δυνατά και μου λέει “μαμά δεν άκουσες; Πήγαν να με βιάσουν στο ασανσέρ”. Κατεβαίνουμε όλοι κάτω, πού να τον προλάβουμε; Έγινε φτερό».

Η 14χρονη παραμένει σε κατάσταση σοκ και όπως λένε οι γονείς της, φοβάται να βγει από το σπίτι της.

Μια μέρα μετά στο στόχαστρο του δράστη, στην ίδια περιοχή μπήκε ένα 13χρονο κορίτσι. Την ακινητοποίησε και έκανε με τα δάχτυλα του χεριού του το σχήμα του όπλου για να της προκαλέσει φόβο, απειλώντας την ότι θα τη σκοτώσει. Ο δράστης με χρήση σωματικής βίας, χωρίς τραυματισμό, την ανάγκασε να παραμείνει εντός του ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση