Θεσσαλονίκη: Κρατούσε νεκρή την αδερφή του μέσα στο σπίτι – Ήταν καλυμμένη με κουρτινόξυλα, σταυρό και εικόνες της Παναγίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 19:48 Θεσσαλονίκη: Κρατούσε νεκρή την αδερφή του μέσα στο σπίτι – Ήταν καλυμμένη με κουρτινόξυλα, σταυρό και εικόνες της Παναγίας

Νεκρή, σε προχωρημένη σήψη, βρέθηκε μέσα στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη μία 60χρονη, η οποία ζούσε μαζί με τον 56χρονο αδερφό της.

Νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (29.01.2024) γείτονες κάλεσαν την αστυνομία λόγω της έντονης δυσοσμίας από το διαμέρισμα του 1ου ορόφου της πολυκατοικίας, στη Θεσσαλονίκη. Η αστυνομία μπήκε στο σπίτι των αδερφών, έχοντας εισαγγελική παραγγελία. Ο 56χρονος αρχικά αντιστάθηκε, αλλά στη συνέχεια οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, όπου αντίκρισαν τη σορό της 60χρονης σε προχωρημένη σήψη και καλυμμένη από κουβέρτες, κουρτινόξυλα, έναν σταυρό, εικόνες της Παναγίας και μία ταυτότητα.

Τα δύο αδέλφια ζούσαν μαζί στο διαμέρισμα και σπάνια έβγαιναν από αυτό. Δεν άνοιγαν σε κανέναν, ούτε καν σε συγγενικό πρόσωπο που ζει στην ίδια πολυκατοικία. 

Τη σορό αναμένεται να εξετάσει ιατροδικαστής για τα ακριβή αίτια του θανάτου της γυναίκας, ενώ ο αδελφός της μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η 60χρονη πέθανε από παθολογικά αίτια. 

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση