Αεροδιακομιδή βρέφους μόλις επτά ημερών από Θεσσαλονίκη για Αθήνα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 11:35 Αεροδιακομιδή βρέφους μόλις επτά ημερών από Θεσσαλονίκη για Αθήνα

Σε νοσοκομείο της Αθήνας μεταφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης 01/02 από τη Θεσσαλονίκη ένα βρέφος μόλις επτά ημερών. Το παιδί πάσχει από συγγενή καρδιοπάθεια και πραγματοποιήθηκε η αεροδιακομιδή του στην Αθήνα, όπου και θα νοσηλευτεί.

Το βράδυ της Τετάρτης, το πλήρωμα της Κινητής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νεογνών και Παιδιών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Θεσσαλονίκη, κλήθηκε από το ΕΚΑΒ να μεταφέρει με θερμοκοιτίδα το βρέφος, μόλις επτά ημερών, από νοσοκομείο της πόλης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Λόγω του κατεπείγοντος, ζητήθηκε η συνδρομή της Αστυνομίας που συνόδευσε το ασθενοφόρο για την έγκαιρη και ασφαλή διακομιδή του βρέφους.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

«Το βράδυ της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου, το πλήρωμα της Κινητής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νεογνών και Παιδιών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Θεσσαλονίκη, κινήθηκε άμεσα.

Κλήθηκε από το ΕΚΑΒ να μεταφέρει με θερμοκοιτίδα ένα βρέφος, μόλις 7 ημερών, από το Νοσοκομείο στο Αεροδρόμιο.

Λόγω του κατεπείγοντος, ζητήθηκε η πολύτιμη συνδρομή της αστυνομίας που συνόδευσε το ασθενοφόρο για την έγκαιρη και ασφαλή διακομιδή του βρέφους. Το παιδί πάσχει από συγγενή καρδιοπάθεια και αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται η αεροδιακομιδή του στην Αθήνα, όπου και θα νοσηλευτεί.

Η σκέψη μας και οι ευχές μας το συνοδεύουν σε αυτό το ταξίδι, αλλά και στο ταξίδι της επιστροφής του, γρήγορα υγιές και δυνατό!».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση